Închide meniul

Lyon – Grenoble 2-1. Show în Cupa Franței, exclusiv în AntenaPLAY! OL s-a calificat în semifinale

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 23:55

Reclamă
Lyon – Grenoble 2-1. Show în Cupa Franței, exclusiv în AntenaPLAY! OL s-a calificat în semifinale

Lyon - Grenoble LIVE VIDEO (22:10), exclusiv în AntenaPLAY

Angers - Lyon / Profimedia

Lyon – Grenoble 2-1. A fost show în Cupa Franței, exclusiv în AntenaPLAY. OL este prima echipă calificată în semifinale. Barcola și Jeffinho au înscris golurile victoriei. Sbai a semnat golul de onoare al oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcola a deschis scorul în minutul 21, cu o lovitură de cap după o centrare a lui Tagliafico. Jeffinho a dublat avantajul în minutul 38, după o acțiune personală în flancul stâng. Sbai a înscris golul oaspeților, în minutul 75, după ce l-a driblat elegant pe portarul advers.

S-a terminat 2-1 pentru Lyon, care este prima echipă calificată în semifinalele acestei ediții din Cupa Franței. Competiție se vede exclusiv în AntenaPLAY!

Lyon – Grenoble 2-1, în AntenaPLAY

Min 90: Final de meci! Lyon s-a impus cu 2-1 și s-a calificat în semifinalele Cupei Franței.

Min. 75. Gol Lyon! Sbai a redus din diferență după ce l-a driblat elegant pe portarul advers.

Reclamă

Min 38: Lyon – Grenoble 2-0! Jeffinho a dublat avantajul gazdelor după o acțiune purtată în flancul stâng.

Min 21: Lyon – Grenoble 1-0! Bradley Barcola a înscris cu o lovitură de cap la colțul lung, după o centrare a campionului mondial Tagliafico!

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Lyon: Lopes – Diomandé, Lovren, Lukeba – Kumbedi, Lepenant, Caqueret, Tagliafico – Cherki – Sarr, Dembélé
Antrenor: Laurent Blanc

Grenoble: Salles – Diarra, Nestor, Montray – Gaspar, Bambock, Benet, Néry – Sanyang, Sbaï, Tell
Antrenor: Vincent Hognon

Știrea inițială

Lyon vine după o victorie, în campionat, împotriva celor de la Angers, scor 3-1. În Ligue 1, Lyon ocupă locul 9, cu 38 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Groneble a înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, în meciul cu Le Havre, din Ligue 2. Grenoble se află pe locul 7 din al doilea eșalon, cu 38 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Laurent Blanc: „E adevărat că jocul nu e bun!”

„Este clar că acesta este cel mai scurt drum spre Europa. Nu eu o spun, doar că așa e, e adevărat! Este un meci important, este un sfert de finală de Cupa Franței…

Reclamă

E adevărat că jocul nu e bun, am câștigat la Angers… Eu, mâine (n.r. azi), dacă vom câștiga, voi fi cel mai fericit. Să nu începem să fim pretențioși. Toată lumea vrea să joace bine, inclusiv eu, dar cel mai important este să câștigăm meciul și să ne calificăm.

Se joacă, au un impact fizic semnificativ. Dar trebuie să recunosc că mă concentrez mai mult pe echipa mea decât pe cea a lui Grenoble. Mâine (n.r. azi) vom avea o echipă cu mulți tineri și sper să arate ce e mai bun. Ei o pot face, sunt sigur”, a declarat Laurent Blanc, antrenorul lui Lyon, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Grenoble.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și