Închide meniul

Lyon – Grenoble 2-1. Show în Cupa Franței, exclusiv în AntenaPLAY! OL s-a calificat în semifinale

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 23:55

Lyon – Grenoble 2-1. Show în Cupa Franței, exclusiv în AntenaPLAY! OL s-a calificat în semifinale

Lyon - Grenoble LIVE VIDEO (22:10), exclusiv în AntenaPLAY

Angers - Lyon / Profimedia

Lyon – Grenoble 2-1. A fost show în Cupa Franței, exclusiv în AntenaPLAY. OL este prima echipă calificată în semifinale. Barcola și Jeffinho au înscris golurile victoriei. Sbai a semnat golul de onoare al oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcola a deschis scorul în minutul 21, cu o lovitură de cap după o centrare a lui Tagliafico. Jeffinho a dublat avantajul în minutul 38, după o acțiune personală în flancul stâng. Sbai a înscris golul oaspeților, în minutul 75, după ce l-a driblat elegant pe portarul advers.

S-a terminat 2-1 pentru Lyon, care este prima echipă calificată în semifinalele acestei ediții din Cupa Franței. Competiție se vede exclusiv în AntenaPLAY!

Lyon – Grenoble 2-1, în AntenaPLAY

Min 90: Final de meci! Lyon s-a impus cu 2-1 și s-a calificat în semifinalele Cupei Franței.

Min. 75. Gol Lyon! Sbai a redus din diferență după ce l-a driblat elegant pe portarul advers.

Reclamă

Min 38: Lyon – Grenoble 2-0! Jeffinho a dublat avantajul gazdelor după o acțiune purtată în flancul stâng.

Min 21: Lyon – Grenoble 1-0! Bradley Barcola a înscris cu o lovitură de cap la colțul lung, după o centrare a campionului mondial Tagliafico!

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Lyon: Lopes – Diomandé, Lovren, Lukeba – Kumbedi, Lepenant, Caqueret, Tagliafico – Cherki – Sarr, Dembélé
Antrenor: Laurent Blanc

Grenoble: Salles – Diarra, Nestor, Montray – Gaspar, Bambock, Benet, Néry – Sanyang, Sbaï, Tell
Antrenor: Vincent Hognon

Știrea inițială

Lyon vine după o victorie, în campionat, împotriva celor de la Angers, scor 3-1. În Ligue 1, Lyon ocupă locul 9, cu 38 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Groneble a înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, în meciul cu Le Havre, din Ligue 2. Grenoble se află pe locul 7 din al doilea eșalon, cu 38 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Laurent Blanc: „E adevărat că jocul nu e bun!”

„Este clar că acesta este cel mai scurt drum spre Europa. Nu eu o spun, doar că așa e, e adevărat! Este un meci important, este un sfert de finală de Cupa Franței…

Reclamă

E adevărat că jocul nu e bun, am câștigat la Angers… Eu, mâine (n.r. azi), dacă vom câștiga, voi fi cel mai fericit. Să nu începem să fim pretențioși. Toată lumea vrea să joace bine, inclusiv eu, dar cel mai important este să câștigăm meciul și să ne calificăm.

Se joacă, au un impact fizic semnificativ. Dar trebuie să recunosc că mă concentrez mai mult pe echipa mea decât pe cea a lui Grenoble. Mâine (n.r. azi) vom avea o echipă cu mulți tineri și sper să arate ce e mai bun. Ei o pot face, sunt sigur”, a declarat Laurent Blanc, antrenorul lui Lyon, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Grenoble.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și