Închide meniul

Marcel Răducanu are o favorită la titlu în Liga 1: „Mi-ar plăcea să mai câștige și altcineva! De un asemenea proiect are nevoie fotbalul românesc”

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 18:47

Reclamă
Marcel Răducanu are o favorită la titlu în Liga 1: Mi-ar plăcea să mai câștige și altcineva! De un asemenea proiect are nevoie fotbalul românesc”

Marcel Răducanu are o favorită la titlu în Liga 1

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

Marcel Răducanu are o favorită la titlu în Liga 1. Fostul internațional a analizat lupta la campionat din România și și-a ales favorita pentru acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Răducanu a declarat că nu-și mai dorește să o vadă campioană pe CFR Cluj, cea care a câștigat 5 campionate la rând.

Marcel Răducanu are o favorită la titlu în Liga 1: „Mi-ar plăcea să mai câștige și altcineva! De un asemenea proiect are nevoie fotbalul românesc”

Fostul internațional speră ca Farul Constanța să câștige titlul în acest sezon, fiind impresionat de ce a reușit să realizeze Gică Hagi pe propriile sale cheltuieli. Marcel Răducanu crede că de asemenea proiecte are nevoie fotbalul românesc pentru a reveni în top.

„Despre campionatul intern nu pot spune prea multe, vor fi trei sau patru echipe care se vor lupta la titlu: CFR, FCSB, Farul şi, probabil, Craiova. Mi-ar plăcea să mai câştige şi altcineva campionatul, spre exemplu, Farul Constanţa.

Ar fi superb pentru Gică Hagi, care a investit enorm în academia lui, a scos jucători şi consider că de un asemenea proiect are nevoie fotbalul românesc”, a declarat Marcel Răducanu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Marcel Răducanu, scandalizat după comparaţia Gică Hagi – Nicolae Dobrin

Fotbalistul român al anului 1980 cere să nu se mai facă comparaţii între Hagi şi Dobrin.

Stau şi mă uit la ce se întâmplă în România şi îmi fac cruci cu o mie de mâini. Aici am ajuns să avem dezbateri despre cine a fost cel mai mare jucător al României din toate timpurile şi cine merită titulatura de ‘Rege’, asta e ultima problemă a fotbalului românesc.

Dacă vorbim de regi în fotbalul românesc, atunci lui Messi, Ronaldo, Maradona cum trebuie să le spunem? Dumnezei? Această titulatură de ‘Rege’ n-ar trebui să existe, mi se pare o tâmpenie.

Reclamă 4 / 0/3

Da, au fost jucători mari, fiecare la timpul lui, şi-au pus toţi amprenta asupra fotbalului românesc”, a declarat Marcel Răducanu la orangesport.ro.

Gică Hagi este cel mai bun marcator al naţionalei României, la egalitate cu Adi Mutu. Ambii au înscris 35 de goluri. Hagi este al doilea cel mai selecţionat tricolor, cu 125 de apariţii la prima reprezentativă.

Dobrin a scris istorie în tricoul lui FC Argeş, echipă pentru care a înscris 106 goluri în 390 de partide. „Prinţul din Trivale” are 6 goluri în 48 de selecţii la echipa naţională.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și