Închide meniul

Adrian Mutu, în al nouălea cer după Botoşani – Rapid 1-2: „Am trecut de la agonie la extaz!” Ce spune de Jayson Papeau, revenit după accidentare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 23:24

Adrian Mutu, în al nouălea cer după Botoşani – Rapid 1-2: „Am trecut de la agonie la extaz! Ce spune de Jayson Papeau, revenit după accidentare

Adrian Mutu, declaraţii după Botoşani - Rapid 1-2

Adrian Mutu, în timpul unui meci pe banca Rapidului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu a fost în al nouălea cer, după Botoşani – Rapid 1-2! Tehnicianul giuleştenilor a răsuflat uşurat după meciul din Moldova, şi a mărturisit că a sperat până la capăt, chiar dacă trupa lui Flavius Stoican a egalat în minutul 90. Totodată, Mutu a vorbit şi despre Jayson Papeau, care a revenit după accidentarea teribilă suferită la începutul lunii octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a revenit pe podiumul Ligii 1, după victoria dramatică obţinută pe terenul celor de la Botoşani. Giuleştenii au acumulat 52 de puncte, şi ocupă locul trei, cel puţin pâna la meciul celor de la FCSB.

Adrian Mutu, în al nouălea cer după Botoşani – Rapid 1-2

Adrian Mutu a oferit primele declaraţii, după a doua victorie la rând înregistrată de Rapid. „Briliantul” s-a declarat bucuros de rezultatul obţinut, ţinând cont de faptul că s-a marcat golul victoriei în minutele de prelungire.

Totodată, Mutu a vorbit şi despre revenirea lui Jayson Papeau. Atacantul francez se accidentase chiar în partida tur cu Botoşani, şi a bifat primul meci după mai bine de patru luni de absenţă, meci după care a fost lăudat de antrenorul său.

„Am trecut de la agonie la extaz într-un minut. Mă bucur că am câştigat, pe un teren greu. A fost un meci echilibrat. Calitatea noastră şi-a spus cuvântul. Am fost frustrat după golul de 1-1, n-a fost o fază lucrată a lor, a fost interceptată, a fost un şut uşor pentru Moldovan. Dar speranţa moare ultima, tot timpul am sperat.

Reclamă

(N.r. despre Jayson Papeau) L-au călcat atunci când au sărit la cap, dar a intrat foarte bine în meci, a dat pasă la golul doi. Cei care au intrat şi-au adus aportul la victorie.

Să vedem, să ajungem cât mai sus. Sperăm să fim pe podium, la asta lucrăm”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Ce a declarat Dragoş Grigore, după ce a marcat fabulos din foarfecă în Botoşani – Rapid 1-2

Dragoş Grigore a oferit primele declaraţii, după ce a marcat un gol fabulos, din „foarfecă”, în partida câştigată de Rapid cu 2-1 în deplasarea de la Botoşani. Fundaşul giuleştenilor susţine că echipa şi-a îndeplinit obiectivul principal, şi s-a declarat fericit de victoria de pe terenul trupei lui Flavius Stoican.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoş Grigore a anunţat şi care este obiectivul echipei, după ce şi-a asigurat prezenţa în primele şase din Liga 1. Fundaşul giuleştenilor îşi doreşte să încheie sezonul pe podium, echipa sa urcând pe locul al treilea după victoria cu Botoşani, cel puţin până la meciul rivalilor de la FCSB.

„Au fost toate ingredientele în seara asta. Am simţit frustrare când ne-au egalat. A fost pe final. E important că am avut putere, şi ne bucură acest lucru. Rapid speră să termine pe podium, vom juca meci de meci cu gândul de a câştiga.

Ne-am indeplinit obiectivul principal, acela de a ne caifica în play-off. Vom trage linie după aceste două ultime etape. Vom vedea unde ne vom poziţiona.

Nu mai e niciun secret că suntem peste tot acasă. Indiferent de zi, indiferent de vreme, suporterii ne încurajează din primul minut. Suntem un tot unitar!”, a declarat Dragoş Grigore, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și