Închide meniul

Ce a declarat Dragoş Grigore, după ce a marcat fabulos din foarfecă în Botoşani – Rapid 1-2: „Au fost toate ingredientele pentru victorie!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 23:03

Ce a declarat Dragoş Grigore, după ce a marcat fabulos din foarfecă în Botoşani – Rapid 1-2: „Au fost toate ingredientele pentru victorie!

Ce a declarat Drago; Grigore, după ce a marcat din foarfecă în Botoşani - Rapid 1-2

Dragoş Grigore a marcat un gol fabulos în Botoşani - Rapid 1-2/ Captur[ Orange Sport

Dragoş Grigore a oferit primele declaraţii, după ce a marcat un gol fabulos, din „foarfecă”, în partida câştigată de Rapid cu 2-1 în deplasarea de la Botoşani. Fundaşul giuleştenilor susţine că echipa şi-a îndeplinit obiectivul principal, şi s-a declarat fericit de victoria de pe terenul trupei lui Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Grigore i-a adus toate cele trei puncte lui Adrian Mutu. Fundaşul a marcat golul victoriei în partida cu Botoşani, printr-o execuţie superbă, în minutele de prelungire ale meciului.

Ce a declarat Dragoş Grigore, după ce a marcat un gol fabulos din „foarfecă” în Botoşani – Rapid 1-2

Dragoş Grigore a anunţat şi care este obiectivul echipei, după ce şi-a asigurat prezenţa în primele şase din Liga 1. Fundaşul giuleştenilor îşi doreşte să încheie sezonul pe podium, echipa sa urcând pe locul al treilea după victoria cu Botoşani, cel puţin până la meciul rivalilor de la FCSB.

„Au fost toate ingredientele în seara asta. Am simţit frustrare când ne-au egalat. A fost pe final. E important că am avut putere, şi ne bucură acest lucru. Rapid speră să termine pe podium, vom juca meci de meci cu gândul de a câştiga.

Ne-am indeplinit obiectivul principal, acela de a ne caifica în play-off. Vom trage linie după aceste două ultime etape. Vom vedea unde ne vom poziţiona.

Reclamă

Nu mai e niciun secret că suntem peste tot acasă. Indiferent de zi, indiferent de vreme, suporterii ne încurajează din primul minut. Suntem un tot unitar!”, a declarat Dragoş Grigore, la digisport.ro.

În minutul 90+6, Dragoş Grigore a avut o execuţie fabuloasă. Imediat după golul egalizator al celor de la Botoşani, Rapid s-a năpustit în atac, iar fundaşul de 36 de ani a marcat un gol de excepţie. Jayson Papeau, revenit pe teren după accidentare, i-a pasat în interiorul careului, iar Grigore a marcat în stilul lui Zlatan Ibrahmovic, din „foarfecă”.

Horațiu Moldovan, în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2

Horațiu Moldovan a fost în culmea fericirii după FC Botoșani – Rapid 1-2. Goalkeeper-ul giuleștenilor a făcut un nou meci mare și este decis să se lupte pentru campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne bucurăm că am învins, mai ales în acest mod. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și că i-am putut face fericiți pe acești fani minunați care au făcut o deplasare extraordinar de lungă. Momentan nu mă gândesc la un transfer. Mă gândesc la următoarele meciuri pe care le mai avem. Ne așteaptă un play-off foarte greu, abia mai apoi mă pot gândi și la un transfer.

La Rapid trebuie să fie ceva normal să fim pe podium. E presiune, e un club cu tradiție și suntem obligați să ne batem la titli. Urmează meciul cu Hermannstadt, iar astfel de meciuri cu echipe rănite sunt cele mai periculoase. Ei n-au nimic de pierdut și cu siguranță vor veni foarte motivați pe Giulești”, a declarat Horațiu Moldovan la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și