Închide meniul

Andrea Compagno l-a egalat pe Marko Dugandzic în topul golgheterilor din Liga 1! Atacantul a reuşit o „dublă” în FCSB – Petrolul

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 21:32

Reclamă
Andrea Compagno l-a egalat pe Marko Dugandzic în topul golgheterilor din Liga 1! Atacantul a reuşit o „dublă în FCSB – Petrolul

Andrea Compagno poate pleca de la FCSB

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Andrea Compagno a reuşit să marcheze două goluri în partida dintre FCSB şi Petrolul, şi astfel l-a egalat pe Marko Dugandzic, atacantul de la Rapid, în topul golgheterilor din Liga 1. Atacantul italian a pus capăt astfel unei secete de trei etape fără gol marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat la începutul sezonului de FCSB, de la FC U Craiova 1948. Gigi Becali „a spart banca” pentru atacantul italian, plătind în schimbul acestuia suma de 1,5 milioane de euro.

Andrea Compagno l-a egalat pe Marko Dugandzic în topu golgheterilor din Liga 1, după „dubla” din FCSB – Petrolul

Andrea Compago a ajuns la 16 goluri marcate în acest sezon de Liga 1. Italianul l-a egalat astfel pe rivalul de la Rapid, Marko Dugandzic, care de asemenea a marcat 16 goluri în actuala stagiune.

Compagno a marcat de două ori în poarta celor de la Petrolul, în confruntarea din etapa a 28-a din Liga 1. Italianul a punctat din penalty în prima repriză, în minutul 29, şi ulterior a reuşit „dubla” în repriza secundă, în minutul 57.

Dintre cele 16 goluri din acest sezon ale vârfului italian de 26 de ani, 11 au fost reuşite în tricoul roş-albaştrilor, iar restul de cinci au fost reuşite pe vremea când evolua la FC U Craiova 1948.

Reclamă

Totodată, este de menţionat faptul că Andrea Compagno a marcat de opt ori de la punctul cu var.

De cealaltă parte, rivalul Marko Dugandzic a reuşit toate cele 16 goluri din acest sezon în tricoul Rapidului.

Andrea Compagno, interviu spectaculos în Italia! Ce spune de FCSB şi de fotbalul românesc

Andrea Compagno a oferit un interviu spectaculos în presa din Italia, în care a vorbit la superlativ despre FCSB şi fotbalul românesc. Compagno ajunsese să meargă cu calculatorul la supermarket pentru a nu cheltui lunar mai mult de 400 de euro. Asta înainte să vină în România.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile s-au schimbat pentru Compagno, după ce a ajuns la FC U Craiova 1948, în locul unei mutări în Serie D. Acum, după ce Gigi Becali a plătit pe el 1.5 milioane de euro, el câştigă lunar 15.000 de euro. În acest sezon, el a marcat 15 goluri.

Agentul meu mi-a spus că după San Marino pot reveni în Serie D. Dacă aş juca bine, aş putea lupta pentru promovarea în Serie C şi, dacă voi avea mai mult de 10 goluri, aş putea ajunge la o echipă bună din Serie C, cu care să lupt pentru Serie B.

Am jucat în Conference League, chiar şi pe terenul lui West Ham, am luptat cu Vertonghen. Multe dintre lucrurile la care visam când mă aflam în supermarket cu un calculator în mână, pentru a nu cheltui mai mult de 400 de euro pe lună, suma pe care o aveam atunci.

La Craiova şi la FCSB am găsit multă pasiune. Fanii îmi cereau să facem poze pe stradă şi mă complimentau. Bucureştiul este un oraş mare şi stadioanele sunt pline, de multe ori cu peste 20.000 de suporteri. La derby-ul cu Rapid au fost 33.000 de fani.

În Serie A, dacă excludem cluburile mari, nu ajungem la cifrele astea, mă gândesc la Sassuolo sau Udinese. Este evident că Steaua (n.r. – FCSB) este o echipă mare, cu un trecut important. Au mai trecut câţiva italieni pe aici, Zenga sau Piovaccari”, a spus Compagno, pentru presa din Italia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și