Închide meniul

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB: „Este ultimul meci! Decizia e luată din motive personale”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 22:28

Reclamă
Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB: „Este ultimul meci! Decizia e luată din motive personale

Leo Strizu, mesaj direct pentru Elias Charalambous

Leo Strizu este fostul antrenor al lui FCSB / Hepta

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la scurt timp după ce a câştigat derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Strizu a aspus că a luat această decizie din motive personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a revenit pe locul al treilea după victoria clară cu Petrolul şi continuă lupta nebună la titlu cu Farul şi CFR Cluj. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Leo Strizu să anunţe că pleacă de la echipă.

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB

Leo Strizu a făcut un anunţ şoc şi şi-a dat demisia de la FCSB. Strizu a invocat motive personale.

Nu ştiu dacă o să mai vedeţi tableta, dar contează foarte mult atitudinea jucătorilor. (Mai puteţi, domnul Strizu?) Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit. În această seară am luat o decizie grea, este ultimul meci în care voi ma avea o colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, sau ieri. E o decizie luată din motive personale, îmi aparţine. Nu o să cadă bine echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid acest subiect.

Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu a fost uşor! Eu atât pot să vă spun, Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou. Ce să se întâmple? Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat această hotărâre de la început, am acceptat acest post. Indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, eu cred că mi-am făcut datoria.„, a spus Leo Strizu, la digisport.ro, după FCSB – Petrolul 4-1.

Reclamă

Cu puţin înainte de a-şi anunţat demisia, Strizu era mulţumit pentru victoria cu Petrolul.

Ne-am propus acest obiectiv, să luăm maximum de puncte. Am trecut şi de al doilea meci. Nu cred că s-a pus problema cine câştigă azi. Ţin să felicit toţi jucătorii pentru prestaţia foarte bună. Credeam că s-a adunat puţină oboseală, dar m-au contrazis. Începând cu Olaru… au arătat mare dispoziţie de joc.

Am avut mare încredere în Compagno. Am spus că în aceste două meciuri ar putea să înscrie de două ori. Îl simţeam de la meciul cu Argeş, este un tip care poate trece foarte repede peste un meci mai slab. Cred că este cel mai bun vârf din campionatul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Atât timp cât echipa are un apetit foarte ofensiv, cred că nu este bine că vin aceste moemnte de relaxare, dar va începe play-off-ul şi atunci va trebui să avem mai multă concentrare pe faza de apărare.

A intrat bine şi Omrani, e bine că avem dubluri pe post. Ar fi rândul lui Omrani să fie marcator”, a mai spus Strizu.

FCSB – Petrolul 4-1! Roş-albaştrii au revenit pe podium! Andrea Compagno, „dublă” de senzaţie

A fost un start lansat pe Arena Naţională, cu două goluri marcate în primele zece minute. Mai întâi a deschis scorul Şut, în minutul 5, însă oaspeţii au egalat în minutul 9, când a înscris Mathaus. Din acel moment FCSB a trecut la conducerea meciului şi în minutul 27 arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalty la faultul în careu al lui Borţa asupra lui Olaru. A transformat Compagno pentru 2-1.

Atacantul italian de la FCSB avea să facă dubla în minutul 57, punând pe tabelă scorul de 3-1, iar ultimul gol al întâlnirii a fost opera lui Edjouma, care a înscris din foarfecă în minutul 87.

În clasament, FCSB a revenit pe locul al treilea, cu 54 de puncte.

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic – Olaru, Şut (I. Cristea 90), Octavian Popescu (Omrani 76) – Cordea (Miculescu 58), Compagno (Ovidiu Popescu 76), Fl. Coman (Edjouma 58). ANTRENOR: Leonard Strizu

PETROLUL: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Borţa (Doua 62), Purtic (Seto 62), Jair (Dumitriu 73), Budescu (M. Bratu 52), Ţicu – Irobiso (Tucaliuc 83), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Reclamă
Cartonaşe galbene: Compagno 70 / Borţa 34, Purtic 60

Arbitri: Ionuţ Coza – Radu Ghinguleac, Romică Bîrdeş – Iuliana Demetrescu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Vladimir Urzică

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și