Închide meniul

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Ce decizie a luat Alberto Gilardino, antrenorul „grifonilor”

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 20:29

Reclamă
Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Ce decizie a luat Alberto Gilardino, antrenorul grifonilor”

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa!

George Pușcaș, într-un meci pentru Genoa / Profimedia

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Alberto Gilardino, antrenorul „grifonilor”, a luat decizia de a-l titulariza pe atacantul român în următoarele meciuri, ținând cont că Massimo Coda, atacantul de bază al echipei, s-a accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a jucat în 20 de meciuri de Serie B în acest sezon, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere o pasă decisivă.

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Ce decizie a luat Alberto Gilardino, antrenorul „grifonilor”

După accidentarea lui Massimo Coda, George Pușcaș rămâne cea mai bună soluție pentru antrenorul de la Genoa. Astfel, este de așteptat ca atacantul român să fie titularizat în următoarea perioadă, până revine atacantul de bază, anunță presa italiană.

George Pușcaș a fost împrumutat de Genoa de la Reading în vara lui 2022. Conform site-urilor de specialiate, atacantul român are o cotă de piață de 3 milioane de euro.

Anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Există interes!”. Ce a spus Victor Becali despre mijlocaşul lui Pisa

Victor Becali a făcut un anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul mijlocaşului de 23 de ani a dezvăluit că sunt tot mai multe echipe care îl monitorizează pe internaţionalul român. Galatasaray l-a împrumutat până la finalul sezonului în Serie B, iar Pisa îl poate transfera definitiv dacă achită 5.5 milioane de euro.

Reclamă

Agentul de jucători l-a felicitat pe Moruţan şi se aşteaptă ca fostul jucător de la FCSB să prindă transferul vieţii. A recunoscut că sunt echipe care îl urmăresc şi care ar putea să înainteze o ofertă pe măsură la finalul sezonului.

“O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo.

Știm campionatul italian, divizia a doua e mai complicată, mai grea. Uite că el a intrat foarte bine. Nu știu dacă cineva poate să explice, poate antrenorul lui. Oamenii sunt foarte mulțumiți de atitudinea lui și de comportamentul lui. Există interes. În momentul ăsta nu face nimeni oferte, în campionatele profesioniste se fac la timpul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Acum oamenii se uită, văd, își fac rapoarte, notează. Nici cluburile mici nu stau după o singură variantă. Au două, trei, patru variante. Depinde de antrenor, depinde de condițiile financiare. Toate echipele este normal să își laude marfa„, a declarat Victor Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și