Închide meniul

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Ce decizie a luat Alberto Gilardino, antrenorul „grifonilor”

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 20:29

Reclamă
Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Ce decizie a luat Alberto Gilardino, antrenorul grifonilor”

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa!

George Pușcaș, într-un meci pentru Genoa / Profimedia

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Alberto Gilardino, antrenorul „grifonilor”, a luat decizia de a-l titulariza pe atacantul român în următoarele meciuri, ținând cont că Massimo Coda, atacantul de bază al echipei, s-a accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a jucat în 20 de meciuri de Serie B în acest sezon, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere o pasă decisivă.

Vești bune pentru George Pușcaș la Genoa! Ce decizie a luat Alberto Gilardino, antrenorul „grifonilor”

După accidentarea lui Massimo Coda, George Pușcaș rămâne cea mai bună soluție pentru antrenorul de la Genoa. Astfel, este de așteptat ca atacantul român să fie titularizat în următoarea perioadă, până revine atacantul de bază, anunță presa italiană.

George Pușcaș a fost împrumutat de Genoa de la Reading în vara lui 2022. Conform site-urilor de specialiate, atacantul român are o cotă de piață de 3 milioane de euro.

Anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan: „Există interes!”. Ce a spus Victor Becali despre mijlocaşul lui Pisa

Victor Becali a făcut un anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul mijlocaşului de 23 de ani a dezvăluit că sunt tot mai multe echipe care îl monitorizează pe internaţionalul român. Galatasaray l-a împrumutat până la finalul sezonului în Serie B, iar Pisa îl poate transfera definitiv dacă achită 5.5 milioane de euro.

Reclamă

Agentul de jucători l-a felicitat pe Moruţan şi se aşteaptă ca fostul jucător de la FCSB să prindă transferul vieţii. A recunoscut că sunt echipe care îl urmăresc şi care ar putea să înainteze o ofertă pe măsură la finalul sezonului.

“O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo.

Știm campionatul italian, divizia a doua e mai complicată, mai grea. Uite că el a intrat foarte bine. Nu știu dacă cineva poate să explice, poate antrenorul lui. Oamenii sunt foarte mulțumiți de atitudinea lui și de comportamentul lui. Există interes. În momentul ăsta nu face nimeni oferte, în campionatele profesioniste se fac la timpul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Acum oamenii se uită, văd, își fac rapoarte, notează. Nici cluburile mici nu stau după o singură variantă. Au două, trei, patru variante. Depinde de antrenor, depinde de condițiile financiare. Toate echipele este normal să își laude marfa„, a declarat Victor Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și