Închide meniul

Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu: „A avut curaj, și-a făcut meseria, trebuia respectat!”

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 16:40

Reclamă
Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu: A avut curaj, și-a făcut meseria, trebuia respectat!”

Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu

Gică Popescu / Hepta

Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu. Fostul mare internațional are cuvinte frumoase despre fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor, precizând că merită și el să fie respectat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu și-a dat demisia după ce în presă au apărut mai multe articole care l-au denigrat. Tehnicianul a considerat că totul a plecat din interiorul clubului, așa că și-a dorit să părăsească formația roș-albastră.

Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu: „A avut curaj, și-a făcut meseria, trebuia respectat!”

Leo Strizu a fost acuzat că nu cunoștea nici măcar numele fotbaliștilor de la FCSB, strigându-l „Mirel” pe Bilel Omrani. Totuși, Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu, scoțând în evidență că fostul antrenor merită mai mult respect.

„Respectul nu trebuie condiţionat, indiferent pe cine ai în faţă. Dacă i-a spus Mirel lui Billel Omrani, nu înseamnă că nu trebuie respectat. Câte greşeli de genul ăsta nu se fac? Nu e o chestie pentru care să-ţi pierzi respectul faţă de o persoană.

Ok, şi-a creat singur o anumită imagine prin intervenţiile pe care le-a avut, care nu au fost cele mai inspirate. Dar a avut curaj, a venit în faţă. Şi-a făcut meseria. El era antrenorul pe hârtie. A venit în faţa camerelor şi a dat dovadă de respect.

Reclamă
Reclamă 4

Putea spune «Nu vin pentru că nu sunt antrenor». A respectat ce era pus să facă, adică să reprezinte echipa. A stat pe bancă, a dat dovadă de respect faţă de echipă şi de competiţie”, a declarat Gică Popescu, pentru Primasport.

Lucian Filip va sta pe banca FCSB-ului, după demisia lui Leo Strizu: „Îi urez multă baftă!”

(Reporter: Cum este această nouă postură pentru tine?). Da, este adevărat, e o postură nouă. Dar sunt un angajat al clubului, îmi doresc ca toate cunoştinţele pe care le am să le pun în aplicare şi echipa să câştige. Atmosfera este bună pentru că cel mai important lucru în fotbal sunt victoriile.

În momentul de faţă toate lucrurile arată bine. În urmă cu trei luni multă lume îşi punea întrebări dacă vom prinde play-off-ul, în momentul acesta se vorbeşte despre câştigarea campionatului. Este meritul băieţilor, ei au muncit, ei au tras şi merită felicitaţi. Este păcat să dăm cu piciorul la câtă muncă a fost în spate.

Reclamă

Da, m-a luat prin surprindere (n.r. – demisia lui Leo Strizu), domnul Strizu este primul antrenor pe care l-am avut când în momentul în care am semnat cu clubul. Îl respect pentru acest lucru. Dacă dânsul a demisionat, e clar că nu s-a mai simţit bine aici. Mai multe nu pot comenta şi nu aş vrea să dezvolt acest lucru. Pot să spun că îi urez multă baftă în continuare”, a spus Lucian Filip, la conferința de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și