Închide meniul
EXCLUSIV

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare în privința meciului Sepsi – CFR Cluj: „Vom sesiza Comisia!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 15:57

Reclamă
Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare în privința meciului Sepsi – CFR Cluj: Vom sesiza Comisia!”

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare înainte partidei dintre Sepsi și CFR Cluj, nu a întârziat să apară. Președintele clujenilor a mărturisit că nu se pune problema ca meciul să fie „trucat”, deoarece ambele echipe au propriul lor obiectiv, CFR Cluj câștigarea campionatului, iar Sepsi accederea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Pușcaș a dezvăluit că va merge personal să asiste la partida dintre Sepsi și CFR Cluj, din runda cu numărul 29 din Liga 1. Președintele de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că are suspiciuni cu privire la corectitudinea cu care se va desfășura partida de pe terenul covăsnenilor.

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare înainte partidei dintre Sepsi și CFR Cluj

După anunțul dat de Marcel Pușcaș, Cristi Balaj a oferit primele declarații. Președintele de la CFR Cluj susține că meciul cu Sepsi se va desfășura conform regulamentului, ambele echipe dorindu-și victoria pentru a-și atinge obiectivul.

De asemenea, Balaj a dezvăluit că va sesiza Comisia de Disciplină, după suspiciunile ridicate de Marcel Pușcaș, deoarece oficialul trupei din Bănie nu a avut dreptul să ofere declarațiile respective.

„Ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Sunt în luptă directă cu Sepsi. E treaba lor ce discută cei de la Craiova. Vom sesiza Comisia de Disciplină. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Ce e Marcel Puşcaş? În calitate de ce a declarat aşa ceva? Trebuie să răspundă pentru declaraţiile lui. Provine dintr-o perioadă în care existau asemenea practici. Dacă domnul Puşcaş crede că poate câştiga campionatul fără victorii, el ştie”, a spus Cristi Balaj, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce a declarat Marcel Pușcaș, înainte de Sepsi – CFR Cluj

Înainte de meci, Sepsi este favorită la casele de pariuri în fața celor de la CFR Cluj, având o cotă de 2,65, față de 2,85 a clujenilor, fapt care ridică semne de întrebare din partea celor de la FC U Craiova 1948.

Marcel Pușcaș a transmis pe contul de Facebook că va merge personal să asiste la meciul dintre Sepsi și CFR Cluj, aducând în discuție partidele din trecut, care erau trucate de către Jean Pădureanu.

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

Reclamă 4 / 0/3

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și