Închide meniul
EXCLUSIV

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare în privința meciului Sepsi – CFR Cluj: „Vom sesiza Comisia!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 15:57

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare în privința meciului Sepsi – CFR Cluj: Vom sesiza Comisia!”

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

  • Reacția lui Cristi Balaj, despre acuzațiile aduse de Marcel Pușcaș
  • Ce a declarat președintele de la CFR Cluj, înaintea partidei cu Sepsi

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare înainte partidei dintre Sepsi și CFR Cluj, nu a întârziat să apară. Președintele clujenilor a mărturisit că nu se pune problema ca meciul să fie „trucat”, deoarece ambele echipe au propriul lor obiectiv, CFR Cluj câștigarea campionatului, iar Sepsi accederea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Pușcaș a dezvăluit că va merge personal să asiste la partida dintre Sepsi și CFR Cluj, din runda cu numărul 29 din Liga 1. Președintele de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că are suspiciuni cu privire la corectitudinea cu care se va desfășura partida de pe terenul covăsnenilor.

Reacția lui Cristi Balaj, după ce Marcel Pușcaș a ridicat semne de întrebare înainte partidei dintre Sepsi și CFR Cluj

După anunțul dat de Marcel Pușcaș, Cristi Balaj a oferit primele declarații. Președintele de la CFR Cluj susține că meciul cu Sepsi se va desfășura conform regulamentului, ambele echipe dorindu-și victoria pentru a-și atinge obiectivul.

Reclamă

De asemenea, Balaj a dezvăluit că va sesiza Comisia de Disciplină, după suspiciunile ridicate de Marcel Pușcaș, deoarece oficialul trupei din Bănie nu a avut dreptul să ofere declarațiile respective.

„Ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Sunt în luptă directă cu Sepsi. E treaba lor ce discută cei de la Craiova. Vom sesiza Comisia de Disciplină. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Ce e Marcel Puşcaş? În calitate de ce a declarat aşa ceva? Trebuie să răspundă pentru declaraţiile lui. Provine dintr-o perioadă în care existau asemenea practici. Dacă domnul Puşcaş crede că poate câştiga campionatul fără victorii, el ştie”, a spus Cristi Balaj, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce a declarat Marcel Pușcaș, înainte de Sepsi – CFR Cluj

Înainte de meci, Sepsi este favorită la casele de pariuri în fața celor de la CFR Cluj, având o cotă de 2,65, față de 2,85 a clujenilor, fapt care ridică semne de întrebare din partea celor de la FC U Craiova 1948.

Marcel Pușcaș a transmis pe contul de Facebook că va merge personal să asiste la meciul dintre Sepsi și CFR Cluj, aducând în discuție partidele din trecut, care erau trucate de către Jean Pădureanu.

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

Reclamă 4 / 0/3

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Cristiano Bergodi, reacţie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului!
Liga 1 • 15 apr., 22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Rapid - Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei!
Liga 1 • 15 apr., 22:20
FOTO
Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid