Închide meniul

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Băieții au demonstrat că merită să fie acolo sus!”

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 23:31

Reclamă
Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1: Băieții au demonstrat că merită să fie acolo sus!”

Eugen Neagoe, concluzii după Farul - Universitatea 3-2

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Antrenorul oltenilor și-a felicitat elevii pentru atitudinea arătată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins UTA, scor 2-1, și a trecut peste Rapid în clasament, cel puțin până la meciul de mâine al giuleștenilor cu Farul.

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Băieții au demonstrat că merită să fie acolo sus!”

„Vreau să-i felicit pe băieți. Au dat dovadă de mare caracter în această seară. Andrei Ivan a fost foarte răcit. În urmă cu 2 zile nici măcar n-a ieșit din cameră, merită felicitări. Alex Mateiu a fost și el răcit. Crețu nu este nici el 100%, are probleme, cu gheață la picior. Asta este situația, o spun acum, nu înainte de joc, n-am vrut să-mi găsesc vreun alibi.

Sunt puțin supărat pentru că nu trebuia să primim gol la acel corner. A venit acea fază, am pierdut mingea în terenul advers și le-am oferit un corner. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta. Lucrăm foarte mult aceste faze fixe, trebuie să fim mai responsabili. Vreau să le mulțumesc și suporterilor pentru că au crezut în noi, ne-au împins de la spate și băieții au demonstrat că merită să fie sus.

Puteam să mai marcăm goluri, dar nu am luat cele mai bune decizii. UTA este o echipă care joacă foarte agresiv, foarte dur. Cred că puteam să avem mai multe puncte până acum dacă eram puțini mai atenți”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

Elvir Koljic s-a declarat încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Atacantul oltenilor este optimist în ceea ce privește lupta din play-off și crede că formația sa are șanse la titlu.

Universitatea Craiova s-a impus în fața arădenilor, deși au fost conduși, și au reușit să treacă peste Rapid în clasament, cel puțin temporar.

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte puternică. Am suferit 90 minute, dar am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci foarte bun și meritam să câștigam. Important e pentru noi să câștigăm toate meciurile și eu sper să intrăm cu ambiție în play-off. Sper să jucăm și mai bine decât acum și să urcăm în clasament. Sigur că ne gândim și la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă simt foarte bine acum, sper să joc bine și să continuăm tot așa. Toate echipele din Liga 1 sunt bune, așa că pentru noi e important să câștigăm, nu contează diferența de scor. Sezonul ăsta va fi foarte interesant, se vor bate multe echipe la campionat, sper să avem noroc”, a declarat Elvir Koljic, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și