Închide meniul

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Băieții au demonstrat că merită să fie acolo sus!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 23:31

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1: Băieții au demonstrat că merită să fie acolo sus!”

Eugen Neagoe, concluzii după Farul - Universitatea 3-2

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Antrenorul oltenilor și-a felicitat elevii pentru atitudinea arătată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins UTA, scor 2-1, și a trecut peste Rapid în clasament, cel puțin până la meciul de mâine al giuleștenilor cu Farul.

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Băieții au demonstrat că merită să fie acolo sus!”

„Vreau să-i felicit pe băieți. Au dat dovadă de mare caracter în această seară. Andrei Ivan a fost foarte răcit. În urmă cu 2 zile nici măcar n-a ieșit din cameră, merită felicitări. Alex Mateiu a fost și el răcit. Crețu nu este nici el 100%, are probleme, cu gheață la picior. Asta este situația, o spun acum, nu înainte de joc, n-am vrut să-mi găsesc vreun alibi.

Sunt puțin supărat pentru că nu trebuia să primim gol la acel corner. A venit acea fază, am pierdut mingea în terenul advers și le-am oferit un corner. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta. Lucrăm foarte mult aceste faze fixe, trebuie să fim mai responsabili. Vreau să le mulțumesc și suporterilor pentru că au crezut în noi, ne-au împins de la spate și băieții au demonstrat că merită să fie sus.

Puteam să mai marcăm goluri, dar nu am luat cele mai bune decizii. UTA este o echipă care joacă foarte agresiv, foarte dur. Cred că puteam să avem mai multe puncte până acum dacă eram puțini mai atenți”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

Elvir Koljic s-a declarat încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Atacantul oltenilor este optimist în ceea ce privește lupta din play-off și crede că formația sa are șanse la titlu.

Universitatea Craiova s-a impus în fața arădenilor, deși au fost conduși, și au reușit să treacă peste Rapid în clasament, cel puțin temporar.

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte puternică. Am suferit 90 minute, dar am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci foarte bun și meritam să câștigam. Important e pentru noi să câștigăm toate meciurile și eu sper să intrăm cu ambiție în play-off. Sper să jucăm și mai bine decât acum și să urcăm în clasament. Sigur că ne gândim și la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă simt foarte bine acum, sper să joc bine și să continuăm tot așa. Toate echipele din Liga 1 sunt bune, așa că pentru noi e important să câștigăm, nu contează diferența de scor. Sezonul ăsta va fi foarte interesant, se vor bate multe echipe la campionat, sper să avem noroc”, a declarat Elvir Koljic, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și