Închide meniul
Foto

Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali. Soția sa româncă e superbă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2023, 10:51

Reclamă
Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali. Soția sa româncă e superbă

Lukasz Szukala a scris istorie în tricoul celor de la FCSB

Hepta

Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali. Szukala s-a retras din fotbal, însă are o condiţie fizică de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukasz Szukala ar fi putut juca fotbal şi la 38 de ani fără nicio problemă. Fostul fundaş de la FCSB are o condiţie fizică de invidiat. Szukala s-a retras din fotbal în 2019, de la Ankaragucu.

Cum arată acum Lukasz Szukala, fundașul care a scris istorie la echipa lui Gigi Becali

Lukasz Szukala a fost unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi străini pe care Gigi Becali i-a adus la echipă. Szukala a jucat la echipa lui Gigi Becali din 2012 până în 2015. Fostul fundaş polonez a câştigat tot ce se putea câştiga în România cu FCSB. Are în palmares 3 titluri de campion, o Cupă a României, o Supercupă a România dar şi Supercupa Ligii.

Lukasz Szukala a rămas ataşat de România şi datorită faptului că soţia sa este româncă. Raluca Hogyeş este o fostă prezentatoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare, alături de soţul său. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Lukasz Szukala a apărut, zilele trecute, alături de foştii săi colegi alături de care a scris istorie la FCSB. Szukala a luat masa cu Iasmin Latovlevici, Florin Gardoş şi Lucian Filip. Imaginea postată de Florin Gardoş pe reţelele de socializare a devenit imediat virală.

Reclamă
Reclamă 4

 Florin Gardoş spune că la FCSB era pregătit fizic mai bine decât în Premier League

Florin Gardoş a spus că preparatorul fizic Thomas Neubert, pe care l-a avut la FCSB, l-a pregătit mai bine decât în Premier League, dar a dezvăluit că acesta nu mai lucrează la fel de mult şi cu actualii jucători ai echipei patronate de Gigi Becali.

Florin Gardoş a jucat din 2010 până în 2014 la FCSB. În această perioadă, el a cucerit două titluri de campion cu generaţia „eurofantastică”, în 2013 şi 2014, alături de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult. 

Am discutat şi noi cu el şi mi-a zis: ‘Mă, uite, am făcut puţin mai mult’. Ca volum, mă refer, nu ca intensitate. Ca intensitate e tot acolo! Noi am fost cobaii! Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo. 

Şi cum nu mai jucam nici atât de mult, la Steaua (n.r. FCSB) aveam 30 de meciuri, acolo am avut 13 meciuri, deja pregătirea mea se ducea undeva în jos”, a povestit Florin Gardoş la AS.ro LIVE.

Recomandări

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Ionel Ganea a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „Merg pe mâna lui”

15:19

Ungaria – Elveția LIVE TEXT, ora 16:00. Duel încins în al doilea meci din grupa A. Echipele de start

15:12

Adrian Mititelu „aruncă în aer” Oltenia: „Dovada indubitabilă că palmaresul şi sigla sunt ale FCU”

15:03

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

14:39

Decizia luată de Atletico Madrid după ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone!

14:33

Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani: „Suntem devastaţi!”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și