Închide meniul

Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off: „Zici că venim duminica la grătar! Ne batem joc”

Sebastian Cristian Publicat: 12 martie 2023, 18:13

Reclamă
Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off: Zici că venim duminica la grătar! Ne batem joc”

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaș a avut o criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off cu Concordia Chiajna. Fundașul central a criticat dur terenul pe care s-a disputat meciul cu Metaloglobus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au reușit să o învingă pe Concordia Chiajna, scor 2-1, iar formația lui Gabi Tamaș a ratat play-off-ul Ligii 2.

Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off: „Zici că venim duminica la grătar! Ne batem joc”

„Normal că sunt dezamăgit, toate rezultatele ne ajutau. Felicit echipa adversă, Metaloglobus a jucat foarte bine, bravo lor. Păcat că nu am putut câştiga, dacă făceam asta, eram în play-off. Ăsta e fotbalul. Alţii pierd finală de Campionat Mondial.

Acum intrăm în play-out, să facem o figură frumoasă, iar de la vară vedem ce se va întâmpla. Păcat, felicit echipa adversă încă o dată, bravo lor. Pentru mine, sincer să vă spun, dezamăgirea e că am jucat pe un teren ca ăsta, nici nu îmi venea să intru pe teren.

Eu zic că ar trebui să ia şi Federaţia, LPF nişte măsuri, pentru că Metaloglobus joacă de câţiva ani în Liga a II-a, nu? Ne cam batem joc de jucători, ne rupem picioarele pe sinteticul ăsta, zici că venim duminica la grătar şi după aia jucăm cu prietenii fotbal pe sintetic, sper că vor schimba şi ei terenul”, a spus Gabi Tamaș după meci.

Reclamă

Ovidiu Burcă, după ce a calificat Dinamo în play-off-ul Ligii 2: „Excursia noastră nu se opreşte aici. Am avut ajutor divin”

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii după ce a calificat Dinamo în play-off-ul pentru promovare în Liga 1. „Am avut ajutor divin”, a recunoscut antrenorul „căinilor roşii”, după egalul cu Poli Timişoara, 1-1.

Dinamo a avut parte de rezultate favorabile în celelalte meciuri din ultima etapă a sezonului regulat şi a acces în play-off chiar şi cu un egal.

„Nu am făcut niciun calcul, vă spun din experienţă, în astfel de meciuri nu se întâmplă. Nu a fost cum ne-am dorit noi, dar nu trebuie să le luăm din merit băieţilor. Mi-aduc aminte cum i-am găsit, supăraţi, trişti. Aş vrea să le dedic suporterilor acest prim pas. Am văzut o atmosferă spectaculoasă. Prin ce am făcut etapele astea şi pe cei care s-au îndepărtat de Dinamo după retrogradare vrem să îi aducem înapoi.

Reclamă 4 / 0/3

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă. Am intrat în play-off cu ajutor divin. Pe parcursul etapelor, oamenii au venit alături de noi. Ne-am dorit foarte mult, toţi cei implicaţi azi la Dinamo, să ne clasificăm pe loc de play-off. Înseamnă foarte mult pentru viitorul lui Dinamo.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Când am venit aici, nu ne-am setat un obiectiv îndepărtat. Am vrut să creştem de la meci la meci, de la zi la zi. Să fii campion asta înseamnă, să te autodepăşeşti de la o zi la alta. Dinamo înseamnă presiune, să te baţi pentru fiecare meci. Întotdeauna, performanţa vine la pachet şi cu partea financiară. O merită. E frumos să vină şi o satisfacţie materială”, a spus Ovidiu Burcă, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și