Închide meniul

Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off: „Zici că venim duminica la grătar! Ne batem joc”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 martie 2023, 18:13

Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off: Zici că venim duminica la grătar! Ne batem joc”

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaș a avut o criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off cu Concordia Chiajna. Fundașul central a criticat dur terenul pe care s-a disputat meciul cu Metaloglobus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au reușit să o învingă pe Concordia Chiajna, scor 2-1, iar formația lui Gabi Tamaș a ratat play-off-ul Ligii 2.

Gabi Tamaș, criză de nervi după ce a ratat calificarea în play-off: „Zici că venim duminica la grătar! Ne batem joc”

„Normal că sunt dezamăgit, toate rezultatele ne ajutau. Felicit echipa adversă, Metaloglobus a jucat foarte bine, bravo lor. Păcat că nu am putut câştiga, dacă făceam asta, eram în play-off. Ăsta e fotbalul. Alţii pierd finală de Campionat Mondial.

Acum intrăm în play-out, să facem o figură frumoasă, iar de la vară vedem ce se va întâmpla. Păcat, felicit echipa adversă încă o dată, bravo lor. Pentru mine, sincer să vă spun, dezamăgirea e că am jucat pe un teren ca ăsta, nici nu îmi venea să intru pe teren.

Eu zic că ar trebui să ia şi Federaţia, LPF nişte măsuri, pentru că Metaloglobus joacă de câţiva ani în Liga a II-a, nu? Ne cam batem joc de jucători, ne rupem picioarele pe sinteticul ăsta, zici că venim duminica la grătar şi după aia jucăm cu prietenii fotbal pe sintetic, sper că vor schimba şi ei terenul”, a spus Gabi Tamaș după meci.

Reclamă

Ovidiu Burcă, după ce a calificat Dinamo în play-off-ul Ligii 2: „Excursia noastră nu se opreşte aici. Am avut ajutor divin”

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii după ce a calificat Dinamo în play-off-ul pentru promovare în Liga 1. „Am avut ajutor divin”, a recunoscut antrenorul „căinilor roşii”, după egalul cu Poli Timişoara, 1-1.

Dinamo a avut parte de rezultate favorabile în celelalte meciuri din ultima etapă a sezonului regulat şi a acces în play-off chiar şi cu un egal.

„Nu am făcut niciun calcul, vă spun din experienţă, în astfel de meciuri nu se întâmplă. Nu a fost cum ne-am dorit noi, dar nu trebuie să le luăm din merit băieţilor. Mi-aduc aminte cum i-am găsit, supăraţi, trişti. Aş vrea să le dedic suporterilor acest prim pas. Am văzut o atmosferă spectaculoasă. Prin ce am făcut etapele astea şi pe cei care s-au îndepărtat de Dinamo după retrogradare vrem să îi aducem înapoi.

Reclamă 4 / 0/3

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă. Am intrat în play-off cu ajutor divin. Pe parcursul etapelor, oamenii au venit alături de noi. Ne-am dorit foarte mult, toţi cei implicaţi azi la Dinamo, să ne clasificăm pe loc de play-off. Înseamnă foarte mult pentru viitorul lui Dinamo.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Când am venit aici, nu ne-am setat un obiectiv îndepărtat. Am vrut să creştem de la meci la meci, de la zi la zi. Să fii campion asta înseamnă, să te autodepăşeşti de la o zi la alta. Dinamo înseamnă presiune, să te baţi pentru fiecare meci. Întotdeauna, performanţa vine la pachet şi cu partea financiară. O merită. E frumos să vină şi o satisfacţie materială”, a spus Ovidiu Burcă, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și