Închide meniul
Foto

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Cristi Borcea. ”E cel mai plătitor”

Antena Sport Publicat: 13 martie 2023, 8:50

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a facut o declarație spectaculoasă despre Cristi Borcea, pe care l-a numit bărbatul ideal. Asta pentru că fostul șef de la Dinamo ar fi ”cel mai plătitor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este recunoscut pentru faptul că a avut grijă mereu de femeile din viața lui. Acestea nu au avut nicio grijă din punct de vedere financiar, el ajutându-le și după despărțire.

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Cristi Borcea

”Bărbatul ideal e Borcea. Da, e cel mai plătitor! Asta trebuie să facă un bărbat. Pentru mine contează foarte mult asta. Nu să-mi dea mie bani, dar să știu că mă pot baza pe el, pentru mine contează enorm de mult. N-aș vrea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine”, a spus Vica Blochina, cea care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, pentru podcastul Teo Show.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Cristi Borcea: Pentru ele, există Dumnezeu și eu

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea.

Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, spunea în trecut Cristi Borcea.

Câte operații estetice are Cristi Borcea: „La 35 de ani am început cu puțin botox”

Cristi Borcea a apelat la nu mai puțin de 7 intervenții estetice, de-a lungul anilor. Este vorba despre botox în frunte, botox în jurul ochilor, acid hialuronic în pomeți, acid hialuronic în jurul bărbiei, blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), vopsirea și spilcuirea sprâncenelor și vopsirea părului.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea vorbea deschis despre operațiile estetice la care a apelat. Milionarul dezvăluia că a apelat prima oară la botox, chiar la salonul său din Dorobanți, condus de prima sa soție, Mihaela.

Borcea a scos în evidență faptul că a fost supus la intervenții faciale treptat, tocmai pentru „a nu arăta urât”.

”Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. – Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și