Închide meniul
Foto

Câte operații estetice are Cristi Borcea: „La 35 de ani am început cu puțin botox”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2023, 16:50

Câte operații estetice are Cristi Borcea: „La 35 de ani am început cu puțin botox”

Cristi Borcea a apelat la numeroase operații estetice

Cristi Borcea a apelat la numeroase operații estetice / Youtube

S-a aflat câte operații estetice are Cristi Borcea. Milionarul român, ajuns la 53 de ani, a vorbit despre intervențiile faciale la care a apelat de-a lungul timpului. Fostul patron al lui Dinamo vrea să sfideze „legea vârstei” și să întinerească. Iar din acest motiv a decis să meargă în repetate rânduri la salonul de înfrumusețare din Dorobanți, deținut chiar de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Multă lume a observat schimbări uriașe la nivelul feței lui Cristi Borcea în ultima vreme. Milionarul n-a ținut secret și a dezvăluit că totul a început la 35 de ani, când a apelat la o intervenție cu botox.

Câte operații estetice are Cristi Borcea: „La 35 de ani am început cu puțin botox”

Potrivit impact.ro, Cristi Borcea a apelat la nu mai puțin de 7 intervenții estetice, de-a lungul anilor. Este vorba despre botox în frunte, botox în jurul ochilor, acid hialuronic în pomeți, acid hialuronic în jurul bărbiei, blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), vopsirea și spilcuirea sprâncenelor și vopsirea părului.

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea vorbea deschis despre operațiile estetice la care a apelat. Milionarul dezvăluia că a apelat prima oară la botox, chiar la salonul său din Dorobanți, condus de prima sa soție, Mihaela.

Borcea a scos în evidență faptul că a fost supus la intervenții faciale treptat, tocmai pentru „a nu arăta urât”.

Reclamă

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. – Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Fostul patron al lui Dinamo este unul dintre cei mai bogaţi români. Potrivit ultimilor estimări, averea lui Cristi Borcea se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și