Închide meniul

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2023, 13:52

Reclamă
Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Neymar, alături de Lionel Messi şi Kylian Mbappe / Profimedia Images

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei! Brazilianul are contract cu echipa din Hexagon până în vara anului 2027, anunţă site-ul The Athletic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sursei citate, starul Selecao, în vârstă de 31 de ani, nu ia în calcul o despărţire de echipa pariziană în această vară şi nici la finalul sezonului următor, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă în mass-media internaţională.

Dacă îşi va duce până la capăt actuala înţelegere cu PSG, Neymar va petrece în total zece ani pe Parc des Princes.

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Atacantul brazilian este cel mai scump fotbalist al planetei începând din august 2017, când Paris Saint-Germain a acceptat să plătească suma de 222 de milioane de euro, contravaloarea clauzei de reziliere a contractului lui Neymar cu fostul său club, FC Barcelona.

Evoluţiile sale în tricoul lui PSG nu s-au ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor, şi din cauza deselor accidentări, acesta fiind unul dintre motivele pentru care conducătorii clubului francez nu s-ar opune unei despărţiri de Neymar, care încasează un salariu de 36 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă

În vârstă de 31 de ani, Neymar este în prezent indisponibil, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la glezna dreaptă, vineri la Doha, în Qatar.

The Athletic scris că brazilianul este în continuare hotărât să o conducă pe PSG la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor, după o nouă deziluzie în acest sezon, când parizienii s-au oprit iarăşi în optimile de finală, fiind eliminaţi de Bayern Munchen, săptămâna trecută.

Neymar s-a operat cu succes în Qatar

Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG a fost supus pe 10 martie unei intervenții chirurgicale care s-a dovedit a fi un succes, însă brazilianul nu va mai juca în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar s-a accidentat grav la glezna dreapta în meciul de campionat dintre PSG și Lille de acum 3 săptămâni, ratând returul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, câștigat de bavarezi, scor 2-0.

„Neymar Jr a fost operat vineri la Spitalul Aspetar din Doha de profesorii Peter D’hoodge, James Calder si Rodrigo Lasmar. Operaţia a decurs foarte bine. Jucătorul va respecta acum un protocol de odihnă şi recuperare”, a spus clubul parizian într-un comunicat de presă.

Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani, iar „stafful medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă”, conform clubului parizian. El ar putea fi indisponibil între trei şi patru luni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și