Închide meniul

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2023, 13:52

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Neymar, alături de Lionel Messi şi Kylian Mbappe / Profimedia Images

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei! Brazilianul are contract cu echipa din Hexagon până în vara anului 2027, anunţă site-ul The Athletic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sursei citate, starul Selecao, în vârstă de 31 de ani, nu ia în calcul o despărţire de echipa pariziană în această vară şi nici la finalul sezonului următor, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă în mass-media internaţională.

Dacă îşi va duce până la capăt actuala înţelegere cu PSG, Neymar va petrece în total zece ani pe Parc des Princes.

Neymar vrea să rămână la PSG până la finalul carierei

Atacantul brazilian este cel mai scump fotbalist al planetei începând din august 2017, când Paris Saint-Germain a acceptat să plătească suma de 222 de milioane de euro, contravaloarea clauzei de reziliere a contractului lui Neymar cu fostul său club, FC Barcelona.

Evoluţiile sale în tricoul lui PSG nu s-au ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor, şi din cauza deselor accidentări, acesta fiind unul dintre motivele pentru care conducătorii clubului francez nu s-ar opune unei despărţiri de Neymar, care încasează un salariu de 36 de milioane de euro pe sezon.

Reclamă

În vârstă de 31 de ani, Neymar este în prezent indisponibil, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la glezna dreaptă, vineri la Doha, în Qatar.

The Athletic scris că brazilianul este în continuare hotărât să o conducă pe PSG la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor, după o nouă deziluzie în acest sezon, când parizienii s-au oprit iarăşi în optimile de finală, fiind eliminaţi de Bayern Munchen, săptămâna trecută.

Neymar s-a operat cu succes în Qatar

Neymar s-a operat cu succes în Qatar! Superstarul lui PSG a fost supus pe 10 martie unei intervenții chirurgicale care s-a dovedit a fi un succes, însă brazilianul nu va mai juca în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar s-a accidentat grav la glezna dreapta în meciul de campionat dintre PSG și Lille de acum 3 săptămâni, ratând returul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, câștigat de bavarezi, scor 2-0.

„Neymar Jr a fost operat vineri la Spitalul Aspetar din Doha de profesorii Peter D’hoodge, James Calder si Rodrigo Lasmar. Operaţia a decurs foarte bine. Jucătorul va respecta acum un protocol de odihnă şi recuperare”, a spus clubul parizian într-un comunicat de presă.

Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani, iar „stafful medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă”, conform clubului parizian. El ar putea fi indisponibil între trei şi patru luni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și