Închide meniul
Foto

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie. Cum arată fostul atacant de la Steaua şi Dinamo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 17:35

Reclamă
Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie. Cum arată fostul atacant de la Steaua şi Dinamo

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie, fostul atacant de la Steaua şi Dinamo. Cele mai recente apariţii publice au fost în momentul în care a fost team manager la Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie a dispărut o perioadă din spaţiul public şi a avut o apariţie incredibilă în momentul în care a fost prezentat la Academica Clinceni.

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie

Sabin Ilie a afişat un look complet schimbat faţă de anii în care rupea plasele în tricoul Stelei şi la Dinamo. Cu multe kilograme în plus, Sabin Ilie a uimit pe toată lumea cu înfăţişarea sa. (VEZI IMAGINI CU SABIN ILIE ÎN GALERIA FOTO) Sabin Ilie a câştigat un titlu de campion cu Steaua, în sezonul 1995 – 1996.

Sabin Ilie, unul dintre cei mai rebeli fotbalişti

Pe lângă talentul imens pe care l-a avut, Sabi Ilie a fost şi unul dintre cei mai rebeli jucători. Gabi Stan, fost antrenor la FC Braşov, a povestit, în trecut, ce probleme avea cu Sabin Ilie.

Sabin Ilie a fost jucătorul cel mai greu de antrenat. Eu când am venit la FC Brașov pe Sabin Ilie îl dăduse prin Divizia B. Eu îl văzusem pe Sabin Ilie în câteva meciuri jucând pe final, atunci am zis că va ajunge fotbalist. Am cerut să fie readus Sabin Ilie și Mitu la Brașov. Avea 19 ani Sabin Ilie. L-am băgat să joace. Îmi făcea numai prostii și în timpul antrenamentului.

Reclamă

Îl luam, îl trăgeam în vestiar, nu mai ieșea la antrenament, se urca în tren și pleca la Craiova. Îl lua taică-su și îl bătea și el, apoi se întorcea la antrenament. Am pățit asta de vreo 3 ori cu el. Îl cafteam pentru că-mi strica antrenamentele, se hârjonea cu Mitu. De exemplu lucram pentru finalizare și dădea mingea doar aiurea. Îi tot explicam ce să facă dacă vrea să ajungă fotbalist. Îi intra pe o ureche, îi ieșea pe cealaltă”, a spus Gabi Stan la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și