Închide meniul

Ionel Ganea, replică pentru Ladislau Boloni: „Are un caracter infect!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 18:24

Reclamă
Ionel Ganea, replică pentru Ladislau Boloni: Are un caracter infect!”

Ionel Ganea, replică pentru Ladislau Boloni

Ionel Ganea, în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea a avut o replică pentru Ladislau Boloni! Fostul component al naționalei României a vorbit în termeni duri despre Boloni, actualul antrenor al francezilor de la Metz, locul 4 din eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Ionel Ganea vine după ce Ladislau Boloni a declarat despre acesta că nu are „cei șapte ani de acasă”.

Ionel Ganea, replică pentru Ladislau Boloni

Ionel Ganea l-a criticat pe Ladislau Boloni, despre care spune că este un antrenor conflictual și că are un „caracter infect”.

„Au trecut atâția ani. Nu cred că sunt singurul jucător cu care a avut conflicte domnul Boloni. Să fie sănătos, la mulți ani… De ce să-mi pară rău? Eu i-am spus doctorului că mă doare spatele și că nu pot să joc.

Dacă vedeți situația lui, pe unde a fost, a avut doar conflicte. De când a plecat din Portugalia, doar conflicte a avut. E un antrenor conflictual. Asta rezultă din comportamentul lui, că este un antrenor conflictual.

Reclamă
Reclamă 4

Pe unde a fost, doar conflicte a avut, a fost dat afară de la echipe că a avut probleme. El face morală tuturor, dar de el nu zice. Poate de asta nu a mai avut rezultate ca antrenor. Se compară cu x, y, dar…

E cel mai dificil antrenor pe care l-am avut în cariera mea de sportiv. Are un caracter infect, și ca om, și ca antrenor. Era foarte închis. Închis, ca om, nu prea comunica. De asta a avut conflicte pe unde a fost ca antrenor. A avut multe conflicte.

Eu, sincer, n-am mai comentat niciodată la adresa lui”, a declarat Ionel Ganea, pentru playsport.ro.

Reclamă

Ce a spus Ladislau Boloni

Astea n-au legătură cu compromisurile pe care am ajuns să le fac cu timpul. Anumite lucruri, nu vreau să spun care, dar tu știi foarte bine, depășeau, pur și simplu, bunul-simț și dădeau dovadă de lipsă de educație.

Mă refer la incidentul cu Ganea. Nici acum nu pot să accept oamenii care nu au cei șapte ani de acasă, un proverb românesc deosebit de bun și de adevărat. Iar când bunul-simț și educația primară sunt depășite, nu e acceptabil nici când ești antrenor începător, nici când ești mai în vârstă”, a spus Ladislau Boloni, pentru gsp.ro.

În 2001, Ionel Ganea a avut o reacţie furioasă la adresa lui Boloni. Presa de atunci a scris că atacantul l-ar fi înjurat pe selecţioner şi chiar ar fi sărit la bătaie.

Cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea

Florin Prunea a dezvăluit cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea. Episodul s-a petrecut chiar la un antrenament pe vremea când selecţioner era Ladislau Boloni. Bogdan Stelea i-a cerut lui Ionel Ganea să nu mai tragă tare şi, la un moment dat, s-a dus spre fostul atacant al naţionalei. Conform lui Florin Prunea, Ganea l-ar fi făcut KO pe Bogdan Stelea. Cei doi au fost coelgi la naţionala României între 1999 şi 2005.

Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!»

«Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?» «Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». 

Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a dezvăluit Florin Prunea, pentru sport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și