Închide meniul

Ladislau Boloni, atac la Ionel Ganea: „Nu are cei 7 ani de acasă! Bunul-simţ şi educaţia primară sunt depăşite”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 16:27

Ladislau Boloni, atac la Ionel Ganea: „Nu are cei 7 ani de acasă! Bunul-simţ şi educaţia primară sunt depăşite

Ladislau Boloni, atac dur la Ionel Ganea

Profimedia

  • Ladislau Boloni a lansat un atac la Ionel Ganea
  • Ce a spus despre fostul atacant

Ladislau Boloni a lansat un atac la Ionel Ganea, în contextul în care a fost întrebat despre incidentul din 2001. Atunci, Boloni era selecţioner, iar Ionel Ganea l-a înfruntat în calitate de jucător la meciul cu Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2001, Ionel Ganea a avut o reacţie furioasă la adresa lui Boloni. Presa de atunci a scris că atacantul l-ar fi înjurat pe selecţioner şi chiar ar fi sărit la bătaie. Deşi au trecut 22 de ani, Ladislau Boloni nu a putut să treacă peste acel incident.

Ladislau Boloni, atac la Ionel Ganea

Astea n-au legătură cu compromisurile pe care am ajuns să le fac cu timpul. Anumite lucruri, nu vreau să spun care, dar tu știi foarte bine, depășeau, pur și simplu, bunul-simț și dădeau dovadă de lipsă de educație.

Reclamă

Mă refer la incidentul cu Ganea. Nici acum nu pot să accept oamenii care nu au cei șapte ani de acasă, un proverb românesc deosebit de bun și de adevărat. Iar când bunul-simț și educația primară sunt depășite, nu e acceptabil nici când ești antrenor începător, nici când ești mai în vârstă„, a spus Ladislau Boloni la gsp.ro.

Cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea

Florin Prunea a dezvăluit cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea. Episodul s-a petrecut chiar la un antrenament pe vremea când selecţioner era Ladislau Boloni. Bogdan Stelea i-a cerut lui Ionel Ganea să nu mai tragă tare şi, la un moment dat, s-a dus spre fostul atacant al naţionalei. Conform lui Florin Prunea, Ganea l-ar fi făcut KO pe Bogdan Stelea. Cei doi au fost coelgi la naţionala României între 1999 şi 2005.

Reclamă

Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!»

«Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?» «Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». 

Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a dezvăluit Florin Prunea la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Bogdan Stelea a vorbit despre un episod tensionat cu Ionel Ganea.

„Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru. Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat.  El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. La vestiar nu mai era nimic”, a povestit Bogdan Stelea la orangesport.ro.

Ulterior, Ionel Ganea a avut o replică dură pentru Stelea.

„Nu înțeleg, vii după 25 de ani și spui asta. Lucrurile nu au stat așa, au stat altfel. Înainte de incident a mai fost ceva, mi-a venit cu piciorul în piept și nu am zis nimic. Apoi a venit și a sărit pe piciorul meu, din lateral.

A făcut intenționat și de acolo au degenarat lucrurile. A venit apoi amenda, nota de plată. Nu au rămas tensionate relațiile. Trebuia să povestească atunci, nu acum. Totul a plecat de la ce a zis Prunea, care nici nu era pe acolo”, a spus Ionel Ganea la Pro Arena.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 13:24
„Zbiera şi era foarte agitat!” Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii. Ce s-ar fi întâmplat, cu adevărat
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl "săltat" de lângă el de mai mulţi poliţişti
Extra • 23 mart., 13:22
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl „săltat” de lângă el de mai mulţi poliţişti! „Nu a contat”
Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 11:15
„Eram cu copilul în maşină!” Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii: „Oi fi eu nebun…”
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
Ionel Ganea ridicat de poliţie de la ARena Naţională
Extra • 22 mart., 23:22
FOTO
Scandal uriaş la Arena Naţională! Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti. „Ganezul” a rămas fără permis