Închide meniul

Ciprian Deac, genial după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Eu şi Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineaţa, dar muncim mai mult”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 23:16

Reclamă
Ciprian Deac, genial după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Eu şi Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineaţa, dar muncim mai mult

Ciprian Deac, discurs genial după CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac a avut un discurs genial după CFR Cluj – U Cluj 4-0. În vârstă de 37 de ani, Ciprian Deac spune că încă are plăcerea de a juca fotbal. Deac recunoaşte că dimineaţa, ca şi Camora, se ridică mai greu din pat, însă compensează prin muncă pentru a ţine pasul cu cei mai tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a spus că pentru el, faptul că joacă fotbal, este cea mai frumoasă meserie din lume.

Ciprian Deac, genial după CFR Cluj – U Cluj 4-0

„Ce poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îţi place, să câştigi bani din ceea ce îţi place. Pentru mine, cea mai frumoasă meserie e asta. Jucăm şi eu cu Camora cu cea mai mare plăcere. E adevărat, ne ridicăm mai greu din pat dimineaţă. E clar că și eu, și Camora, muncim mai mult față de cei tineri, pentru că avem o vârstă. E cel mai frumos club la care am jucat în cariera mea„, a spus Ciprian Deac la digisport.ro.

Ciprian Deac a atât despre derby-ul cu Universitatea Cluj, dar şi cu despre primul duel din playoff, cu Rapid.

„Să facem fericiţi pe suporteri, ştiu cât de mult contează pentru ei şi cât de mult şi-au dorit să câştigăm la un asemenea scor. O să vedeţi că în playoff va fi cu totul altceva, fiecare echipă se va concentra mai mult.

Reclamă

Vom juca pe 3 puncte şi orice victorie sau înfrângere se va simţi în clasament. Avem un moral bun, aşteptăm meciul cu Rapid, va fi un meci greu. Am încredere, ştiu să jucăm meciurile cu presiune”, a mai spus Ciprian Deac după CFR Cluj – Universitatea Cluj 4-0.

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0!

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0! Fundașul campioanei României a înscris golul de 3-0, pentru CFR Cluj, în minutul 42. În urma acestui meci, CFR Cluj termină campionatul regular pe locul 2, cu 63 de puncte obținute.

Cristi Manea a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2020, de la Apollon Limassol, pentru 400.000 de euro. CFR Cluj susține că, după golul marcat în fața celor de la U Cluj, antrenorul Dan Petrescu i-a transmis că această reușită este doar un bonus.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem bucuroși. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor. Dacă vom avea aceeași atitudine la următoarele meciuri, va fi greu de tot pentru toți.

Mergem în play-off cum am mers și pâna acum. Noi, în play-off, mereu am fost mult mai pragmatici. Vă spun sincer că toate campionatele, pe care le-am câștigat, au fost foarte complicate.

Important este să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. «Mister» este foarte exigent, pe el îl interesează partea defensivă. A zis că, pentru mine, asta (n.r. golul marcat) este un bonus”, a declarat Cristi Manea, la finalul partidei cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și