Închide meniul

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0!

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 22:54

Reclamă
Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0!

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj - U Cluj 4-0

Cristi Manea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0! Fundașul campioanei României a înscris golul de 3-0, pentru CFR Cluj, în minutul 42. În urma acestui meci, CFR Cluj termină campionatul regular pe locul 2, cu 63 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2020, de la Apollon Limassol, pentru 400.000 de euro.

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0

CFR Cluj susține că, după golul marcat în fața celor de la U Cluj, antrenorul Dan Petrescu i-a transmis că această reușită este doar un bonus.

„Suntem bucuroși. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor. Dacă vom avea aceeași atitudine la următoarele meciuri, va fi greu de tot pentru toți.

Mergem în play-off cum am mers și pâna acum. Noi, în play-off, mereu am fost mult mai pragmatici. Vă spun sincer că toate campionatele, pe care le-am câștigat, au fost foarte complicate.

Reclamă

Important este să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. «Mister» este foarte exigent, pe el îl interesează partea defensivă. A zis că, pentru mine, asta (n.r. golul marcat) este un bonus”, a declarat Cristi Manea, la finalul partidei cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Mario Camora a vorbit după CFR Cluj – U Cluj 4-0

Mario Camora s-a declarat fericit pentru victoria echipei sale, dar și pentru faptul că stadionul din „Gruia” a fost plin.

„Îmi plac derby-urile astea. E bine și pentru oraș. S-a văzut atmosfera. E frumos să joci cu un stadion plin. Noi am meritat total victoria. Ei au avut doar o ocazie. Ne bucurăm pentru că am bătut rivala.

Reclamă 4 / 0/3

Primele cinci echipe eu zic că se pot bate la titlu. Sperăm să fie stadioanele pline tot timpul. De exemplu, cum e la Rapid.

Eu am ambiție să câștig fiecare meci. Mie nu-mi place să pierd, nici cu prietenii. Eu vreau să joc fiecare meci, rar mă odihnesc. Am grijă de mine și sper să joc cât mai mult”, a spus și Mario Camora.

Ciprian Deac: „O să vedeţi că în playoff va fi cu totul altceva!”

„Ce poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îţi place, să câştigi bani din ceea ce îţi place?. Pentru mine, cea mai frumoasă meserie e asta. Jucăm şi eu, cu Camora, cu cea mai mare plăcere. E adevărat, ne ridicăm mai greu din pat dimineaţă. E clar că și eu, și Camora, muncim mai mult față de cei tineri, pentru că avem o vârstă. E cel mai frumos club la care am jucat în cariera mea.

Să-i facem fericiţi pe suporteri, ştiu cât de mult contează pentru ei şi cât de mult şi-au dorit să câştigăm la un asemenea scor. O să vedeţi că în play-off va fi cu totul altceva, fiecare echipă se va concentra mai mult.

Vom juca pe trei puncte şi orice victorie sau înfrângere se va simţi în clasament. Avem un moral bun, aşteptăm meciul cu Rapid, va fi un meci greu. Am încredere, ştim să jucăm meciurile cu presiune”, a spus Ciprian Deac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și