Închide meniul

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League: „Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili”

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2023, 9:27

Reclamă
Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League: „Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpol din Champions League

Jurgen Klopp, pe banca lui Liverpool / Profimedia Images

Jurgen Klopp a vorbit după eliminarea lui Liverpool din Champions League, în urma eşecului de pe Santiago Bernabeu, 0-1 cu Real Madrid. Cormoranii aveau de recuperat un handicap de trei goluri, dar au pierdut cu 2-6 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aveam nevoie de o performanţă ieşită din comun pentru a recupera diferenţa de trei goluri (din meciul tur), pe care noi nu am reuşit-o. Am făcut un meci bun, însă Real Madrid a controlat jocul şi a avut cele mai mari ocazii.

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League

Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili, dar încă o dată spaniolii au fost mai buni şi, de aceea, au trecut în faza următoare. Datorită experienţei şi încrederii pe care le are Real Madrid, este una dintre favorite. Cu siguranţă poate câştiga din nou trofeul. Cert este că cine vrea să fie campion va trebui să-i învingă. Văd Manchester City şi Napoli foarte puternice.

Este competiţia din care vrem să facem parte în fiecare sezon şi rămâne principalul nostru obiectiv pe viitor. După fereastra internaţională din martie, vom avea trei meciuri, împotriva lui Manchester City, Chelsea şi Arsenal. Cred că acea săptămână va fi destul de decisivă”, a spus Klopp, după eşecul cu Real Madrid.

Real Madrid a eliminat-o pe Liverpool

Învingătoare cu 5-2 în meciul tur, pe Anfield, Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 1-0 în partida retur, graţie golului marcat de căpitanul Karim Benzema (79).

Reclamă

Madrilenii au învins-o anul trecut pe Liverpool în finala Champions League (1-0), pe Stade de France, englezii ratând atunci ocazia de a-şi lua revanşa după eşecul suferit în finala din 2018 dintre cele două formaţii. Real Madrid este neînvinsă în ultimele opt meciuri disputate împotriva „cormoranilor”.

Carlo Ancelotti, dialog incredibil cu Jurgen Klopp

Carlo Ancelotti a avut un dialog incredibil cu Jurgen Klopp după Real Madrid – Liverpool 1-0. Cei doi antrenori au discutat despre penalty-ul primit de Manchester City cu Leipzig. Ancelotti a fost șocat de ușurința cu care s-a acordat penalty pentru echipa lui Pep Guardiola.

Manchester City s-a impus cu 7-0 în returul cum Leipzig, într-un meci în care starul Erling Haaland a marcat 5 goluri. Ancelotti a vorbit și despre prestația echipei sale în returul lui Liverpool și i-a lăudat pe Luka Modric și Toni Kroos pentru prestația avută.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit despre penalty-ul de ieri, că a fost o nebunie, penalty-ul contra lui Leipzig. Trebuie să avem grijă, pentru că ăsta nu este fotbal, să dai un astfel de penalty în Champions League. Cred că nimeni nu și-a dat seama, nici măcar Guardiola, de ce s-a dat acel penalty”, a spus Carlo Ancelotti după Real Madrid – Liverpool 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și