Închide meniul

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League: „Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2023, 9:27

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League: „Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpol din Champions League

Jurgen Klopp, pe banca lui Liverpool / Profimedia Images

Jurgen Klopp a vorbit după eliminarea lui Liverpool din Champions League, în urma eşecului de pe Santiago Bernabeu, 0-1 cu Real Madrid. Cormoranii aveau de recuperat un handicap de trei goluri, dar au pierdut cu 2-6 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aveam nevoie de o performanţă ieşită din comun pentru a recupera diferenţa de trei goluri (din meciul tur), pe care noi nu am reuşit-o. Am făcut un meci bun, însă Real Madrid a controlat jocul şi a avut cele mai mari ocazii.

Jurgen Klopp, după eliminarea lui Liverpool din Champions League

Pentru a avansa în competiţie trebuia să fim remarcabili, dar încă o dată spaniolii au fost mai buni şi, de aceea, au trecut în faza următoare. Datorită experienţei şi încrederii pe care le are Real Madrid, este una dintre favorite. Cu siguranţă poate câştiga din nou trofeul. Cert este că cine vrea să fie campion va trebui să-i învingă. Văd Manchester City şi Napoli foarte puternice.

Este competiţia din care vrem să facem parte în fiecare sezon şi rămâne principalul nostru obiectiv pe viitor. După fereastra internaţională din martie, vom avea trei meciuri, împotriva lui Manchester City, Chelsea şi Arsenal. Cred că acea săptămână va fi destul de decisivă”, a spus Klopp, după eşecul cu Real Madrid.

Real Madrid a eliminat-o pe Liverpool

Învingătoare cu 5-2 în meciul tur, pe Anfield, Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 1-0 în partida retur, graţie golului marcat de căpitanul Karim Benzema (79).

Reclamă

Madrilenii au învins-o anul trecut pe Liverpool în finala Champions League (1-0), pe Stade de France, englezii ratând atunci ocazia de a-şi lua revanşa după eşecul suferit în finala din 2018 dintre cele două formaţii. Real Madrid este neînvinsă în ultimele opt meciuri disputate împotriva „cormoranilor”.

Carlo Ancelotti, dialog incredibil cu Jurgen Klopp

Carlo Ancelotti a avut un dialog incredibil cu Jurgen Klopp după Real Madrid – Liverpool 1-0. Cei doi antrenori au discutat despre penalty-ul primit de Manchester City cu Leipzig. Ancelotti a fost șocat de ușurința cu care s-a acordat penalty pentru echipa lui Pep Guardiola.

Manchester City s-a impus cu 7-0 în returul cum Leipzig, într-un meci în care starul Erling Haaland a marcat 5 goluri. Ancelotti a vorbit și despre prestația echipei sale în returul lui Liverpool și i-a lăudat pe Luka Modric și Toni Kroos pentru prestația avută.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit despre penalty-ul de ieri, că a fost o nebunie, penalty-ul contra lui Leipzig. Trebuie să avem grijă, pentru că ăsta nu este fotbal, să dai un astfel de penalty în Champions League. Cred că nimeni nu și-a dat seama, nici măcar Guardiola, de ce s-a dat acel penalty”, a spus Carlo Ancelotti după Real Madrid – Liverpool 1-0.

Recomandări
  • Real Madrid – Liverpool 1-0, în returul optimilor Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și