Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Antena Sport Publicat: 18 martie 2023, 12:36

Reclamă
Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Cristi Tănase a avut o relație cu Diana Gureșoaie

Cristi Tănase a avut o relație cu Diana Gureșoaie / Colaj Instagram, Hepta

Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a trăit spaima vieții. Tânăra a vorbit recent despre un scandal uriaș în care a fost implicat fostul fotbalist de la FCSB, în timp ce petreceau într-un club de noapte. Diana s-a speriat și a crezut că Tănase va fi „șifonat” de rudele bărbatului pe care îl lovise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat cu ani în urmă, pe vremea când Cristi Tănase și Diana Gureșoaie formau un cuplu. Cei doi se distrau și se simțeau bine într-un club din Oltenița, până când Tănase l-a văzut pe fostul iubit al brunetei.

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Fostul mijlocaș de la FCSB a avut o reacție neașteptată și l-a lovit cu pumnul în față pe bărbatul respectiv.

A urmat o încăierare generală în club, de la care n-au lipsit nici topoarele aduse de unii indivizi din Oltenița. Cu toate acestea, Cristi Tănase și iubita lui au reușit să scape aproape nevătămați.

Diana Gureșoaie s-a ales cu două unghii rupte și o tăietură mică pe picior. Bruneta a recunoscut că i-a adresat cuvinte dure lui Cristi Tănase, în acele clipe tensionate.

Reclamă

„A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Tănase și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: «Ce faci mă? Ești idiot?» I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo. Între timp veneau neamurile lui cu tot felul de ustensile, topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați.

Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva”, a povestit Diana Gureșoaie, în cadrul unui podcast.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată şi ce s-a ales de Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase

Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a suferit o transformare radicală. Bruneta este pasionată de sport şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Pe vremea când juca pentru echipa lui Gigi Becali, Cristi Tănase a avut o relaţie cu Diana Gureşoaie, care a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor mondene.

După ce s-au despărţit, Diana a dispărut din lumina reflectoarelor, însă a rămas o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare. Postările fostei iubite a lui Tănase fac deliciul fanilor, mai ales că tânăra nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare (VEZI GALERIA FOTO).

De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și