Închide meniul
Foto

Fostul iubit al Danielei Crudu a rupt tăcerea: „Nu era o relaţie nocturnă!”. Prin ce a trecut bărbatul de 34 de ani

Antena Sport Publicat: 4 august 2022, 21:04

Reclamă
Fostul iubit al Danielei Crudu a rupt tăcerea: „Nu era o relaţie nocturnă!”. Prin ce a trecut bărbatul de 34 de ani

Fostul iubit al Danielei Crudu a rupt tăcerea: "Nu era o relaţie nocturnă!"

Daniela Crudu este fosta iubită a lui Mihai Costea / Instagram

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, a rupt tăcerea despre perioada în care şi-a atras critici dure de la Gigi Becali. Atacantul de 34 de ani nu a confimat în perioada petrecută la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor era sigur că de vină era chiar femeia cu care era într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera s-a opus relaţiei şi a izbucnit în momentul în care ar fi aflat că „Nilă” a fugit din cantonament pentru a se vedea cu „Cruduţa”. Incidentul ar fi avut loc în 2012, cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci al roş-albaştrilor cu Astra. Aceştia şi-ar fi petrecut noaptea la Sibiu, la inaugurarea unui club de fiţe.

Fostul iubit al Danielei Crudu, Mihai Costea, a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat în 2012

Mihai Costea neagă că ar fi avut o „relaţie nocturnă” cu Daniela Crudu şi că ar fi fugit din cantonament. „Nilă” s-a despărţit, după patru ani, de vedeta care arată uimitor şi acum (Vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela, era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

(n.r.- Gigi Becali) Nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

Reclamă

Nu am plecat din cantonament, sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv.

Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa

Mihai Costea nu a scăpat de probleme. În iunie, a fost dat afară din casă de partenera sa, Adelina Nica, alături de care are un copil de 10 luni. Femeia a dezvăluit că fostul atacant de la FCSB nu s-a implicat destul din punct de vedere financiar în creșterea băiețelului lor.

Fostul model a nu a mai rezistat. Situația materială slabă a fotbalistului a convins-o pe femeie să îl părăsească. În plus, fostul manechin i-a interzis lui Mihai să-și mai vadă copilul. Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali

Adelina Nica i-a adus şi acuzaţii grave lui Mihai Costea. A declarat că fostul fotbalist i-a furat un ceas scump şi că nu a plătit niciun ban în timpul în care au stat împreună în aceeaşi casă.

Eu am avut niște mașini foarte scumpe. Aveam o mașină de când am intrat într-o relație cu el, însă la un an de zile mi-am schimbat mașina, am cumpărat una foarte scumpă, am avut rata 1.500 de euro, cu un avans foarte mare. Partenerul meu, iubitul meu, stăm în aceiași casă și tu de dimineața și până seara ești în mașina mea, te plimbi. Păi tot eu să plătesc rata? Mi-a spus că el de când a intrat în casa aceasta a plătit zeci de mii de euro. Mie în locul lui mi-ar fi rușine să spun așa ceva, s-a făcut de râs! În ziua în care m-am dus să nasc, el mi-a ferut un ceas foarte scump”, a declarat ea la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mihai Costea a ripostat imediat şi a dezvăluit că situaţia prezentată de mama copilului lui este total alta.

Am dovezi că ma plătit doi ani de zile casa și mașina. La un moment dat mi-a spus „Gata băiatule, ia-ți bagajul și du-te. A fost o sumă de 40 de milioane, i-am plătit triplu, nici nu m-am uitat la bani. Eu am luat ceasul, dar cu banii ăia am vrut să-mi aștept copilul acasă cu tot felul de baloane și tot ce trebuie. Am făcut-o pentru copil!”, a dezvăluit Mihai Costea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și