Închide meniul

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în Emirate

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 22:12

Reclamă
Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în Emirate

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13

Alex Cicâldău / Instagram

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din campania de calificare la EURO 2024. Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Meciul va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45.

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în Emirate

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty sâmbătă, în minutul 90+13 al meciului dintre Ittihad Kalba şi Al-Wasl, la scorul de 1-1, în campionatul din Emiratele Arabe Unite, anunță news.ro

Românul a fost titular la Al Ittihad Kalba, care a deschis scorul în minutul 3 al meciului disputat pe teren propriu cu formaţia Al-Wasl. Autorul golului a fost Ramirez. Oaspeţii au egalat în minutul 17, dintr-un penalti transformat de Lima.

Gazdele au alergat după golul victoriei, iar oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi – pe Poblete în minutul 62, iar pe Sidibe în minutul 90+11. În minutul 90+13 Al Ittihad a primit o lovitură de pedeapsă, executată şi ratată de Alexandru Cicâldău, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

Reclamă

În clasamentul din Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad se află pe locul 8, cu 26 de puncte, iar Al-Wasl este pe 4, cu 40 de puncte.

Basarab Panduru a vorbit despre neconvocarea lui Andrei Ivan la națională!

Basarab Panduru a vorbit despre neconvocarea lui Andrei Ivan la națională! În luna martie, România va juca împotriva Andorrei și Belarusului, în preliminariile pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Meciul va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45.

Basarab Panduru consideră că Andrei Ivan ar fi meritat convocat la naționala României. Totodată, este de părere că jucătorul Universității Craiova nu va mai îmbrăca tricoul naționalei României, cât timp selecționer va fi Edi Iordănescu.

„Ivan ar fi meritat, eu zic că da. Are 9 meciuri și 6 goluri, unul singur din penalty. Cred că ar fi meritat. A intrat într-un alt moment al vieții lui fotbalistice, anul ăsta confirmă, după cele 14 marcate anul trecut. Nu a căzut, cam cum se întâmplă cu tot românul.

Mie mi se pare că e bine. Să facem o comparație mai la obiect. Ce jucători au fost convocați în partea stângă? El în general acolo joacă.

Să știi de la mine. După părerea mea, Ivan nu va mai fi chemat deloc la națională cât e Edi Iordănescu! Mă face să cred că dacă el e mai în formă decât adversarii pe post și nu e chemat, înseamnă că e o mare problemă din urmă, pe care selecționerul nu i-o spune.

Dacă nu îl iei acum, cum să îl mai chemi mâine? Nu va mai fi convocat niciodată! Spre asta mă face să mă duc, să cred”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și