Închide meniul

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în Emirate

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 22:12

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în Emirate

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13

Alex Cicâldău / Instagram

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din campania de calificare la EURO 2024. Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Meciul va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45.

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în minutul 90+13! Mijlocașul român putea aduce victoria echipei sale, Ittihad Kalba, în Emirate

Alexandru Cicâldău a ratat un penalty sâmbătă, în minutul 90+13 al meciului dintre Ittihad Kalba şi Al-Wasl, la scorul de 1-1, în campionatul din Emiratele Arabe Unite, anunță news.ro

Românul a fost titular la Al Ittihad Kalba, care a deschis scorul în minutul 3 al meciului disputat pe teren propriu cu formaţia Al-Wasl. Autorul golului a fost Ramirez. Oaspeţii au egalat în minutul 17, dintr-un penalti transformat de Lima.

Gazdele au alergat după golul victoriei, iar oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi – pe Poblete în minutul 62, iar pe Sidibe în minutul 90+11. În minutul 90+13 Al Ittihad a primit o lovitură de pedeapsă, executată şi ratată de Alexandru Cicâldău, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

Reclamă

În clasamentul din Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad se află pe locul 8, cu 26 de puncte, iar Al-Wasl este pe 4, cu 40 de puncte.

Basarab Panduru a vorbit despre neconvocarea lui Andrei Ivan la națională!

Basarab Panduru a vorbit despre neconvocarea lui Andrei Ivan la națională! În luna martie, România va juca împotriva Andorrei și Belarusului, în preliminariile pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Meciul va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45.

Basarab Panduru consideră că Andrei Ivan ar fi meritat convocat la naționala României. Totodată, este de părere că jucătorul Universității Craiova nu va mai îmbrăca tricoul naționalei României, cât timp selecționer va fi Edi Iordănescu.

„Ivan ar fi meritat, eu zic că da. Are 9 meciuri și 6 goluri, unul singur din penalty. Cred că ar fi meritat. A intrat într-un alt moment al vieții lui fotbalistice, anul ăsta confirmă, după cele 14 marcate anul trecut. Nu a căzut, cam cum se întâmplă cu tot românul.

Mie mi se pare că e bine. Să facem o comparație mai la obiect. Ce jucători au fost convocați în partea stângă? El în general acolo joacă.

Să știi de la mine. După părerea mea, Ivan nu va mai fi chemat deloc la națională cât e Edi Iordănescu! Mă face să cred că dacă el e mai în formă decât adversarii pe post și nu e chemat, înseamnă că e o mare problemă din urmă, pe care selecționerul nu i-o spune.

Dacă nu îl iei acum, cum să îl mai chemi mâine? Nu va mai fi convocat niciodată! Spre asta mă face să mă duc, să cred”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și