Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul iubit: „M-a cucerit!”. Mesaj tranşant pentru Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 21 martie 2023, 18:42

Reclamă

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul ei iubit. Agentul de jucători şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, în aşteptarea sentinţei finale în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 50 de ani asigură că trece printr-un moment excelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a dezvăluit că este de mai multe luni într-o relaţie cu un bărbat pe care l-a prezentat deja copiilor ei. Impresarul are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah şi Rebecca, şi un băiat cu Reghecampf, pe Bebeto.

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul iubit

Anamaria Prodan a vorbit despre noul ei iubit şi a recunoscut cum a fost cucerită de acesta. Se fereşte însă să se afişeze alături de el.

Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie.

Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice„, a declarat Anamaria Prodan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Reclamă

Agentul de jucători a avut un mesaj tranşant pentru cel de-al doilea soţ al ei, Laurenţiu Reghecampf. Îşi doreşte să se încheie cât mai repede scandalul în care amândoi sunt implicaţi de mai bine de un an.

Anamaria Prodan: „A fost un vis urât”

Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat.

Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă„, a mai spus agentul de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Antrenorul lui Neftchi Baku locuieşte alături de iubita lui, cea cu care are şi un copil.

Nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Condiţiile în care s-ar fi produs partajul au nemulţumit-o pe vedeta în vârstă de 50 de ani! Agentul de jucători îşi cheamă soţul din nou în instanţă.

Judecătorii au hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei din culpă comună. Mai mult, au decis ca antrenorul lui Neftchi Baku să achite „numai” 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă şi a luat o decizie radicală.

Potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan nu a fost de acord cu divorţul de Laurenţu Reghecampf şi a cerut ca procesul să fie rejudecat la Tribunalul Buftea. Nu este mulţumită cu faptul că a fost declarată culpă comună, şi nici cu suma pe care o primeşte de la „Reghe”.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf o plăteşte pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și