Închide meniul

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă ar lucra cu Gigi Becali la FCSB

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 8:23

Reclamă
Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă ar lucra cu Gigi Becali la FCSB

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă ar lucra cu Gigi Becali la FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă ar lucra cu Gigi Becali la FCSB nu lasă loc de interpretări. Tehnicianul lui Al-Raed nu vrea să audă de o eventuală propunere de a deveni tehnicianul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta după ce, în trecut, Şumudică a avut discuţii cu Gigi Becali, pentru a prelua echipa din Berceni. Becali l-a dorit pe Şumi, în martie 2022, dar antrenorul s-a răzgândit în ultima clipă.

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă ar lucra cu Gigi Becali la FCSB

„Nu discut de subiectul ăsta, e unul închis. Întrebați-mă de Rapid dacă vreți. Îmi face mare plăcere să vorbesc despre Rapid. Nu vreau să vorbesc despre FCSB, nu sunt în măsură să vorbesc, nu am ce. Am o relație foarte bună cu Gigi, ne respectăm, dar nu sunt în măsură”, a spus Şumudică, citat de digisport.ro.

Cu un an în urmă, Şumudică recunoştea că a avut un dialog cu Gigi Becali, după ce Adrian Mutu a fost numit antrenor la Rapid. Şumi regreta la acel moment că a refuzat oferta de la FCSB.

„Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Reclamă

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Mariu Şumudică, citat de prosport.ro.

Marius Șumudică chiar se retrage din antrenorat

Marius Șumudică chiar se retrage din antrenorat. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul român, la reveninea în țară, pentru pauza pentru echipele naționale. În ultimul meci disputat, echipa lui Șumi, Al-Raed, a făcut un egal, 2-2, acasă, cu Al-Shabab.

”E o pauză binevenită, te întorci la familie. Nu e ușor să stai într-o țară străină. Mai am puțin de făcut și mai am timp și de altele. Am mai spus-o, nu mă mai repet. Nu o să mai antrenez. Nu mă interesează ce crede lumea. M-am plictisit. Nu te uiți la părul meu? Nu mai vreau, nu mai am motivație. Sunt mai multe. Banii nu sunt totul în viață.

Reclamă 4 / 0/3

Câți antrenori sunt în Vest care să facă perfomanță. Mie nu-mi trebuie bani. Nu aș accepta nici din Liga 1. Sper să duc sezonul la capăt. Mai am un an de contract. Sunt decis 100%, nu 99%. Vom vedea când va fi. Am o clauză mare, nu stau să dau banii înapoi. Sper să rămân în televiziune, să se pregătească toți. Am câțiva clienți pe care de-abia îi aștept”, a spus Șumudică, la revenirea în țară.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și