Închide meniul

Marius Șumudică chiar se retrage din antrenorat: ”M-am plictisit. Nu te uiți la părul meu? Banii nu sunt totul în viață”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2023, 13:45

Marius Șumudică chiar se retrage din antrenorat: ”M-am plictisit. Nu te uiți la părul meu? Banii nu sunt totul în viață”

Marius Şumudică, o nouă reacţie despre preluare Universităţii Craiova

Profimedia

Marius Șumudică chiar se retrage din antrenorat. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul român, la reveninea în țară, pentru pauza pentru echipele naționale. În ultimul meci disputat, echipa lui Șumi, Al-Raed, a făcut un egal, 2-2, acasă, cu Al-Shabab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E o pauză binevenită, te întorci la familie. Nu e ușor să stai într-o țară străină. Mai am puțin de făcut și mai am timp și de altele. Am mai spus-o, nu mă mai repet.

Marius Șumudică chiar se retrage din antrenorat

Nu o să mai antrenez. Nu mă interesează ce crede lumea. M-am plictisit. Nu te uiți la părul meu? Nu mai vreau, nu mai am motivație. Sunt mai multe. Banii nu sunt totul în viață.

Câți antrenori sunt în Vest care să facă perfomanță. Mie nu-mi trebuie bani. Nu aș accepta nici din Liga 1. Sper să duc sezonul la capăt. Mai am un an de contract. Sunt decis 100%, nu 99%. Vom vedea când va fi. Am o clauză mare, nu stau să dau banii înapoi. Sper să rămân în televiziune, să se pregătească toți. Am câțiva clienți pe care de-abia îi aștept”, a spus Șumudică, la revenirea în țară.

CV-ul lui Marius Șumudică

De-a lungul carierei de antrenor principal, Marius Șumudică a pregătit 20 de echipe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Reclamă

Pe parte de trofee, Șumudică a cucerit două titluri de campion, alături de Astra Giurgiu și CFR Cluj (a fost demis după șapte etape, în care a obținut punctaj maxim), dar și o Supercupă a României, fiind la „cârma” Astrei Giurgiu.

Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed

Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed. Echipa pregătită de Marius Șumudică a remizat pe teren propriu împotriva lui Al Shabab, scor 2-2, în etapa a 21-a din campionatul Arabiei Saudite. Alexandru Mitriță și Silviu Lung Jr. au fost titulari la formația gazdă. Fostul atacant al Universității Craiova a reușit să înscrie în prima repriză și a dublat avantajul lui Al-Raed.

A fost o primă repriză de vis pentru echipa lui Șumudică. Julio Tavares a deschis scorul în minutul 25, din pasa lui Karim El Berkaoui. 12 minute mai târziu, a venit rândul lui Mitriță să iasă la rampă.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul român, neconvocat de Edi Iordănescu la națională pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, a marcat în minutul 37, la finalul unui contraatac fulgerător al lui Al-Raed. Același Tavares a fost lansat în banda stângă și a dat dovadă de mult altruism. În loc să șuteze, atacantul din Capul Verde i-a pasat lui Alexandru Mitriță, iar românul n-a iertat.

Mijlocașul de 28 de ani a finalizat cu un șut puternic, pe care portarul advers a fost aproape să-l respingă. Balonul s-a strecurat însă printre brațele lui și a intrat în plasă.

A fost cel de-al 5-lea gol marcat de Mitriță în actualul sezon din Arabia Saudită. Românul a adunat 20 de apariții pentru echipa lui Marius Șumudică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și