Închide meniul

Dinamo – Kiel 28-41. “Dulăii”, învinși categoric în turul play-off-ului pentru sferturile Ligii Campionilor

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 21:28

Reclamă
Dinamo – Kiel 28-41. “Dulăii”, învinși categoric în turul play-off-ului pentru sferturile Ligii Campionilor

Dinamo, învinsă fără drept de apel de Kiel

Dinamo, învinsă fără drept de apel de Kiel / Hepta

Dinamo – Kiel 28-41. “Dulăii” au fost învinși categoric în turul play-off-ului pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Trupa lui Xavi Pascual a avut o seară complicată în Sala Polivalentă. Susținută de 5.000 de fani din tribune, Dinamo n-a putut face față echipei cu 4 trofee ale Ligii Campionilor în palmares. La pauză, tabela indica scorul de 19-11 în favoarea germanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kiel a continuat să domine partida și în repriza a doua. Nemții au depășit pragul de 40 de goluri înscrise în meciul de la București. În final, cei de la Kiel s-au impus la o diferență uriașă, de 13 goluri, iar misiunea dinamoviștilor în contextul calificării se anunță aproape imposibilă. Returul se va disputa peste o săptămână, în Germania.

Dinamo – Kiel 28-41. “Dulăii”, învinși categoric în turul play-off-ului pentru sferturile Ligii Campionilor

FINAL: Dinamo – Kiel 28-41. Înfrângere dureroasă suferită de campioana României în turul play-off-ului pentru sferturile Ligii Campionilor. Manșa retur se va disputa pe 29 martie, de la ora 19:45.

Pauză: Dinamo – Kiel 11-19! Germanii s-au descurcat mult mai bine în prima repriză și au dominat ostilitățile. Este o diferență de 8 goluri după primele 30 de minute.

Min 1. A început meciul! Sala Polivalentă este arhiplină. 5.000 de dinamoviști vor să-și împingă favoriții către sferturile Ligii Campionilor

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo va avea o misiune extrem de dificilă, deoarece va înfrunta o fostă câştigătoare de Liga Campionilor. Kiel a cucerit de patru ori marele trofeu, ultima dată în 2020, după o finală câştigată în faţa Barcelonei, la acea vreme catalanii fiind antrenaţi de actualul antrenor al „dulăilor”, Xavi Pascual.

Dinamo a încheiat pe cinci Grupa A de Liga Campionilor, cu 13 puncte, acumulate în 14 runde. De cealaltă parte, Kiel a încheiat pe patru Grupa B, cu 15 puncte, acumulate după acelaşi număr de meciuri ca al alb-roşilor.

Dacă va reuşi să treacă de Kiel, Dinamo va da în sferturi de un alt adversar „de foc”, PSG. Este de menţionat, totodată, că Dinamo şi Kiel nu s-au mai întâlnit până acum.

Reclamă

Returul întâlnirii dintre Dinamo şi Kiel este programat săptămâna viitoare, pe 29 martie.

În play-off-ul Ligii Campionilor, se mai dispută alte trei meciuri: Aalborg – GOG, Wisla Plock – Nantes şi Szeged – Telekom Veszprem.

Ce a spus Xavi Pascual, înaintea „dublei” cu Kiel

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” antrenați de Xavi Pascual vor avea o misiune infernală în fața echipei din Germania. De-a lungul timpului, Kiel a câștigat de 4 ori Liga Campionilor, iar nemții vor încerca să repede performanța și în actualul sezon.

Valentin Ghionea este optimist înaintea dublei „de foc” cu Kiel. Jucătorul de la Dinamo crede în șansele echipei sale.

„Am muncit un an întreg pentru ‘dubla’ asta. Suntem în cărți și avem șansele noastre!”, a spus Valentin Ghionea, înaintea meciului tur cu Kiel, de la București.

Xavi Pascual a fost mai reținut în privința șanselor de calificare. Antrenorul spaniol al clubului din „Ștefan cel Mare” este de părere că elevilor săi le va fi extrem de greu să-i învingă pe cei de la Kiel.

Tribunele din Sala Polivalentă vor fi pline la ora meciului de miercuri. 5.000 de fani dinamoviști vor juca rolul celui de-al 8-lea jucător și îi vor împinge de la spate pe handbaliștii lui Xavi Pascual.

„Dacă Kiel joacă la sută la sută, posibilitatea noastră de calificare e minimă. Jucăm cu 8 jucători, sigur. Dar jucăm cu Kiel și nu știu dacă e suficient nici cu 8 jucători”, a declarat Xavi Pascual, înainte de Dinamo – Kiel.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Matthew Ebden a făcut spectacol în meciul cu Novak Djokovic la Jocurile Olimpice 2024! Australianul a stârnit hohote de râs

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și