Închide meniul
Video

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile Ligii Campionilor: „Avem șansele noastre!”. Ce a spus Xavi Pascual, înaintea „dublei” cu Kiel

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2023, 22:24

Dinamo visează la calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Dinamo visează la calificarea în sferturile Ligii Campionilor / Hepta

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” antrenați de Xavi Pascual vor avea o misiune infernală în fața echipei din Germania. De-a lungul timpului, Kiel a câștigat de 4 ori Liga Campionilor, iar nemții vor încerca să repede performanța și în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii se vor duela în play-off-ul pentru sferturile de finală cu germanii de la Kiel pe 22 martie, la București, și pe 29 martie, în deplasare.

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile Ligii Campionilor: „Avem șansele noastre!”

Valentin Ghionea este optimist înaintea dublei „de foc” cu Kiel. Jucătorul de la Dinamo crede în șansele echipei sale.

„Am muncit un an întreg pentru ‘dubla’ asta. Suntem în cărți și avem șansele noastre!”, a spus Valentin Ghionea, înaintea meciului tur cu Kiel, de la București.

Xavi Pascual a fost mai reținut în privința șanselor de calificare. Antrenorul spaniol al clubului din „Ștefan cel Mare” este de părere că elevilor săi le va fi extrem de greu să-i învingă pe cei de la Kiel.

Reclamă

Tribunele din Sala Polivalentă vor fi pline la ora meciului de miercuri. 5.000 de fani dinamoviști vor juca rolul celui de-al 8-lea jucător și îi vor împinge de la spate pe handbaliștii lui Xavi Pascual.

„Dacă Kiel joacă la sută la sută, posibilitatea noastră de calificare e minimă. Jucăm cu 8 jucători, sigur. Dar jucăm cu Kiel și nu știu dacă e suficient nici cu 8 jucători”, a declarat Xavi Pascual, înainte de Dinamo – Kiel.

Dinamo s-a calificat la pas în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor

Dinamo a încheiat pe locul 5 grupa A din Liga Campionilor. Formația lui Xavi Pascual a adunat 13 puncte în cele 14 meciuri. 5 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri au înregistrat „dulăii” în grupa din care au mai făcut parte echipe precum PSG și GOG.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviștii își asiguraseră calificarea în optimile de finală cu 3 etape rămase din faza grupelor.

PSG și Magdeburg au încheiat grupa pe primele două locuri și au avansat direct în sferturile de finală. Alături de Dinamo, au mai obținut „biletele” pentru optimi Telekom Veszprem, GOG și Wisla Plock.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și