Închide meniul

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami! Meciul a avut nevoie de set decisiv

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 21:01

Reclamă
Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami! Meciul a avut nevoie de set decisiv

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami

Bianca Andreescu / Profimedia

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami. Meciul a avut nevoie de set decisiv, însă, la capătul celor 2 ore și 35 de minute, jucătoarea din Canada a ieșit învingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerată favorită înainte de meci, Bianca Andreescu și-a respectat statutul, însă duelul a fost foarte echilibrat, cel puțin până în setul decisiv.

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami! Meciul a avut nevoie de set decisiv

Sportiva din Canada a început foarte bine meciul și a controlat ostilitățile. Cu un break izbutit foarte devreme în set, Andreescu a preluat conducerea și nu a avut niciun fel de emoție în a pune capăt primului act, scor 6-3.

În setul al doilea, Emma Răducanu a reușit să-și ridice nivelul de joc, a fost mai hotărâtă și a greșit mai puțin în momentele importante. Astfel, tabela indica un 6-3, de data această în favoarea sportivei care reprezintă Marea Britanie.

Setul decisiv a fost iarăși la discreția Biancăi Andreescu. Mult mai sigură pe ea, jucătoarea din Canada a reușit două break-uri și a pus capăt meciului într-o manieră convingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Reclamă

În turul următor, Bianca Andreescu o va întâlni pe Maria Sakkari, din Grecia.

Irina Begu – Alexandra Eala 6-2, 7-5. Românca s-a calificat în turul 2 la Miami Open. A revenit de la 1-5 şi a salvat cinci mingi de set!

Irina Begu – Alexandra Eala 6-2, 7-5. Românca de pe locul 34 WTA s-a calificat în turul 2 la Miami Open, după ce a avut o revenire spectaculoasă în setul secund.

Irina Begu a început ca din tun meciul din manşa inaugurală a turneului cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari. Şi-a adjudecat primul set cu 6-2, după 33 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Nimic nu anunţa ceea ce s-a întâmplat în actul secund. Irina Begu a fost condusă cu 5-1 de jucătoarea din Filipine aflată pe locul 219 în ierarhia mondială. A urmat o revenire memorabilă a româncei în faţa sportivei care a fost beneficiară a unui wild-card.

Irina Begu a salvat o minge de set la 2-5 şi alte patru la scorul de 4-5. A reuşit să restabilească egalitatea şi a închis meciul cu un game „alb”. Begu a obţinut calificarea şi şi-a asigurat un cec de 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA.

În turul următor, Irina Begu se va duela cu favorita numărul 23, Qinwen Zheng. Jucătoarea de 20 de ani din China a ajuns direct în turul 2 pe tabloul principal. Va fi primul ei meci cu Begu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și