Închide meniul

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami! Meciul a avut nevoie de set decisiv

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 21:01

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami! Meciul a avut nevoie de set decisiv

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami

Bianca Andreescu / Profimedia

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami. Meciul a avut nevoie de set decisiv, însă, la capătul celor 2 ore și 35 de minute, jucătoarea din Canada a ieșit învingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerată favorită înainte de meci, Bianca Andreescu și-a respectat statutul, însă duelul a fost foarte echilibrat, cel puțin până în setul decisiv.

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami! Meciul a avut nevoie de set decisiv

Sportiva din Canada a început foarte bine meciul și a controlat ostilitățile. Cu un break izbutit foarte devreme în set, Andreescu a preluat conducerea și nu a avut niciun fel de emoție în a pune capăt primului act, scor 6-3.

În setul al doilea, Emma Răducanu a reușit să-și ridice nivelul de joc, a fost mai hotărâtă și a greșit mai puțin în momentele importante. Astfel, tabela indica un 6-3, de data această în favoarea sportivei care reprezintă Marea Britanie.

Setul decisiv a fost iarăși la discreția Biancăi Andreescu. Mult mai sigură pe ea, jucătoarea din Canada a reușit două break-uri și a pus capăt meciului într-o manieră convingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Reclamă

În turul următor, Bianca Andreescu o va întâlni pe Maria Sakkari, din Grecia.

Irina Begu – Alexandra Eala 6-2, 7-5. Românca s-a calificat în turul 2 la Miami Open. A revenit de la 1-5 şi a salvat cinci mingi de set!

Irina Begu – Alexandra Eala 6-2, 7-5. Românca de pe locul 34 WTA s-a calificat în turul 2 la Miami Open, după ce a avut o revenire spectaculoasă în setul secund.

Irina Begu a început ca din tun meciul din manşa inaugurală a turneului cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari. Şi-a adjudecat primul set cu 6-2, după 33 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Nimic nu anunţa ceea ce s-a întâmplat în actul secund. Irina Begu a fost condusă cu 5-1 de jucătoarea din Filipine aflată pe locul 219 în ierarhia mondială. A urmat o revenire memorabilă a româncei în faţa sportivei care a fost beneficiară a unui wild-card.

Irina Begu a salvat o minge de set la 2-5 şi alte patru la scorul de 4-5. A reuşit să restabilească egalitatea şi a închis meciul cu un game „alb”. Begu a obţinut calificarea şi şi-a asigurat un cec de 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA.

În turul următor, Irina Begu se va duela cu favorita numărul 23, Qinwen Zheng. Jucătoarea de 20 de ani din China a ajuns direct în turul 2 pe tabloul principal. Va fi primul ei meci cu Begu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și