Închide meniul

Sorana Cîrstea – Fernanda Contreras 7-6(6), 6-2. “Sori” s-a calificat în turul 2 la Miami! Românca se va lupta din nou cu Caroline Garcia

Cosmin Cioboată Publicat: 22 martie 2023, 21:21

Reclamă
Sorana Cîrstea – Fernanda Contreras 7-6(6), 6-2. “Sori” s-a calificat în turul 2 la Miami! Românca se va lupta din nou cu Caroline Garcia

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Miami

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Miami / Profimedia

Sorana Cîrstea – Fernanda Contreras 7-6(6), 6-2. “Sori” s-a calificat în turul 2 la Miami! Românca se va lupta din nou cu Caroline Garcia, jucătoarea pe care a învins-o la Indian Wells, în urmă cu o săptămână. Miercuri, în prima rundă de la Miami, Sorana a trecut în minimum de seturi de Contreras, sportiva din Mexic clasată pe locul 179 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a avut nevoie de două ore și 3 minute pentru a câștiga duelul cu Fernanda Contreras. Românca venea după participarea la Indian Wells și avea un moral excelent, iar asta s-a văzut inclusiv în meciul cu sportiva sud-americană.

Sorana Cîrstea – Fernanda Contreras 7-6(6), 6-2. “Sori” s-a calificat în turul 2 la Miami

Primul set a fost echilibrat și s-a ajuns la tie-break. Fiecare jucătoare și-a pierdut serviciul câte o dată, până la tie-break. Acolo, Sorana a fost mai concentrată și a reușit să se impună cu 8-6.

Sorana Cîrstea și-a făcut viața mult mai ușoară în setul al doilea. Sportiva din Târgoviște a reușit două break-uri și s-a impus cu 6-2.

Sorana a reușit doi ași în meciul cu Fernanda Contreras, în timp ce maxicanca și-a trecut 5 în cont.

Reclamă
Reclamă 4

În turul al doilea de la Miami, Sorana Cîrstea va da piept cu Caroline Garcia. Cele două s-au întâlnit și la turneul precedent, Indian Wells. Acolo, Sorana a învins-o pe sportiva din Franța în optimile de finală, cu scorul 6-4, 4-6, 7-5.

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după parcursul de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după parcursul de la Indian Wells. Românca s-a descurcat excelent și a reușit să ajungă până în sferturile de finală la turneul american.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 2-6, 3-6, însă a reușit să avanseze în clasamentul WTA.

Reclamă

Deși nu a avut replică în fața polonezei Swiatek, românca a făcut meciuri foarte bune la turneul din California. Înainte de înfrângerea cu liderul mondial, Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Garcia, locul 5 mondial.

Concret, grație turneului foarte bun, Sorana Cîrstea a urcat 9 poziții: de pe locul 83 până pe locul 74 în ierarhia WTA.

Totodată, sportiva noastră și-a asigurat 184.465 de dolari și 215 puncte în clasamentul WTA pentru parcursul de la Indian Wells.

Cea mai bine clasată românca rămâne Simona Halep. Dubla câștigătoare de Grand Slam ocupă locul 19 WTA, deși este în continuare suspendată.

„Mă concentrez mai mult pe ce am de făcut şi nu las îndoiala să îşi facă simţită prezenţa. Thomas m-a făcut mai deşteaptă pe teren. Loviturile mele erau acolo şi înainte, dar nu puteam să înţeleg şi să percep anumite lucruri”, a mai spus Sorana Cîrstea, după ce a strălucit la Indian Wells.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și