Închide meniul

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY! Spectacol pe gheață, în Japonia

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 16:00

Reclamă
Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY! Spectacol pe gheață, în Japonia

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic e în direct în AntenaPLAY / Profimedia

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY! A fost o nouă zi plină de pectacol pe gheață, în Japonia. Turneul grandios se desfășoară în perioada 22 – 26 martie 2023, în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătorii din 2022 vor să își apere coroana la cele 4 probe ale Campionatului Mondial.

VEZI AICI CAMPIONATUL MONDIAL DE PATINAJ ARTISTIC, LIVE ÎN ANTENAPLAY

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY!

Riku Miura şi Ryuichi Kihara au devenit, joi, primii campioni mondiali japonezi la patinaj artistic în proba de perechi. Aflată în frunte după programul scurt aproape perfect, perechea japoneză şi-a păstrat locul şi la programul liber, joi, la Saitama, iar cu un total de 222,16 puncte s-au impus în faţa campionilor mondiali, americanii Alexa Knierim şi Brandon Frazier.

Italienii Sara Conti şi Niccolo Macii, campioni europeni en-titre, completează podiumul cu 208,08 puncte. Miura, 21 de ani, şi Kihara, 30 de ani, concurează împreună din 2019. Perechea a câştigat finala Grand Prix de la Torino în decembrie anul trecut şi apoi Turneul celor Patru Continente în februarie.

Reclamă

Miercuri, Julia Sauter, singura româncă prezentă la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, a terminat pe locul 22 programul scurt.

Sauter a acumulat 56,02 puncte şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Programul liber se va desfăşura, vineri, pe 24 martie, de la ora 11:20 şi va putea fi urmărit de asemenea LIVE, în AntenaPLAY. Acolo, vor participa 24 dintre concurentele prezente şi miercuri la programul scurt. Alte 9 sportive nu au obţinut punctajul necesar.

Reclamă 4 / 0/3

Sauter a ajuns la Mondiale după ce a obținut cea mai bună clasare din istoria României, la Europene, locul 10 la Esppo, în Finlanda. Ea a acumulat un total de 160.42 puncte. Până în ianuarie, 14 fusese poziția cea mai bună pentru țara noastră.

Shoma Uno, campionul en-titre, ghinion teribil la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Shoma Uno, campionul en-titre, a avut parte de un ghinion teribil la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic.

Shoma Uno a căzut, miercuri, la un antrenament, înaintea intrării sale în concurs la Mondialele de patinaj artistic de la Saitama, compromiţând astfel apărarea titlului cucerit în 2022, a anunţat un membru al echipei Japoniei, citat de AFP.

„El crede că totuşi va putea concura, dar vom vedea mâine (joi) cum se prezintă”, a indicat Yosuke Takeuchi, membru al Federaţiei nipone de patinaj artistic.

La masculin, programul scurt este prevăzut joi după-amiază, în timp ce programul liber va avea loc sâmbătă.

Patinatorul nipon în vârstă de 25 de ani suferea deja de o problemă la gleznă, iar după căzătură glezna sa dreaptă a avut de suferit şi a fost examinat de medici, dar fără să necesite transportarea la spital.

Prezentat ca unul dintre favoriţii competiţiei, el a recunoscut, marţi, că a avut „îndoieli” privind capacitatea sa de a-şi apăra şansele de a rămâne în posesia titlului mondial.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și