Închide meniul
Foto

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac: „L-am cunoscut acolo! Poate fi bărbatul ideal!”

Publicat: 24 martie 2023, 17:11

Reclamă
O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac: „L-am cunoscut acolo! Poate fi bărbatul ideal!”

O femeie celebră din România a vorbit despre Ion Ţiriac

Hepta

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani şi au legat o frumoasă relaţie de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Ferentz a vorbit la superlativ despre Ion Ţiriac, cel pe care l-a cunsocut în urmă cu câţiva ani.

O femeie celebră din România a vorbit despre relaţia cu Ion Ţiriac

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc„, a povestit Anamaria Ferentz.

Aceasta a vorbit şi despre iubitul său, alături de care trăieşte SUA.

Reclamă

E foarte greu să mă vedeți, pentru că e diferența de fus orar atât de mare, încât dacă este emisiunea de dimineață înseamnă că la mine e foarte târziu, noapte și toată ziua am stat la piscină nemachiată, m-am machiat acum ca să arăt decent pentru emisiunea voastră. Sunt în California pentru că am venit la turneul de tenis, am venit la finală, plus o vacanță cu familia. A fost ziua de naștere a iubitului meu. Am sărbătorit foarte frumos, i-am făcut o petrecere surpriză, i-a plăcut foarte mult, a zis că a fost cea mai frumoasă zi din viața lui. I-am făcut cadou o melodie de „Happy Birthday”, am făcut o melodie pentru ziua de naștere„, a spus Anamaria Ferentz pentru spynews.ro.

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Pe ce plătește 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Omul de afaceri continuă să cheltuie o mulțime de bani în fiecare lună. Fostul jucător de tenis, care are o pensie de 12.000 de lei, este nevoit să scoată sume uriașe din buzunare ca urmare a avioanelor pe care le deține.

Țiriac are în „garaj” 3 avioane personale, iar costurile totale sunt extrem de „piperate”.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit playsport.ro, Ion Țiriac cheltuie în fiecare lună 100.000 de euro pentru întreținerea celor 3 avioane și pentru acoperirea salariilor angajaților.

Costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru a-și întreține cele trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual în jur de 1,5 milioane de euro. „Vedeta” este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și