Închide meniul

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Pe ce plătește 100.000 de euro în fiecare lună

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2022, 12:28

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Pe ce plătește 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Țiriac are o avere uriașă

Ion Țiriac are o avere uriașă / Hepta

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Omul de afaceri continuă să cheltuie o mulțime de bani în fiecare lună. Fostul jucător de tenis, care are o pensie de 12.000 de lei, este nevoit să scoată sume uriașe din buzunare ca urmare a avioanelor pe care le deține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac are în „garaj” 3 avioane personale, iar costurile totale sunt extrem de „piperate”.

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Pe ce plătește lunar 100.000 de euro

Potrivit playsport.ro, Ion Țiriac cheltuie în fiecare lună 100.000 de euro pentru întreținerea celor 3 avioane și pentru acoperirea salariilor angajaților.

Costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru a-și întreține cele trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual în jur de 1,5 milioane de euro. „Vedeta” este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Reclamă

Ion Țiriac încasează o pensie uriașă de la statul român

Ion Țiriac încasează lunar 12.000 de lei de la statul român. Fostul jucător de tenis a ales însă să nu o ridice în ultimii 23 de ani.

Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, averea lui Ion Ţiriac, care părea a fi într-o continuă scădere, a revenit în TOP 3 al celor mai bogaţi români. Fostul mare jucător de tenis a adunat 400 de milioane de dolari numai din vânzarea Madrid Open şi a unei competiţii de golf din Spania.

Schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

„Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție„, anunţă sursa citată anterior.

Recomandări
  • Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și