Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu: „România, favorită? Când?”

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 21:37

Reclamă
Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu: România, favorită? Când?”

Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu

Koldo Alvarez / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu. Tehnicianul de 52 de ani nu o consideră favorită pe România în meciul de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu: „România, favorită? Când?”

Selecționerul Andorrei crede că echipa sa poate scoate un rezultat bun împotriva naționalei lui Edi Iordănescu, pe care nu o consideră favorită.

„România, favorită? Când? Eu voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca acest lucru să nu se întâmple! Fotbalul este frumos pentru că este imprevizibil”, a spus Koldo Alvarez, la conferința de presă premergătoare jocului.

De cealaltă parte, Marc Pujol (40 ani), cel mai experimentat fotbalist al naționalei Andorrei, se așteaptă la un meci foarte greu împotriva României.

Reclamă

„Respectăm România, știm că are mult potențial. Va fi un meci dificil, mingea va circula repede, va trebui să fim extrem de atenți. România nu are un singur fotbalist important, exponențial, are o echipă”, a declarat mijlocașul.

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu: „El trebuie să traseze o idee de joc simplă, clară!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu. Fostul atacant al naționalei României crede că actualul selecționer trebuie să stabilască o idee clară de joc, astfel încât toți jucătorii României să poate performa la nivelul optim.

„Vreau să uit ceea ce a fost, mă concentrez pe ceea ce va fi, pe experiența pe care a acumulat-o Edi Iordănescu. Sper că a înțeles situația și că putem forma un nucleu care să se lupte de la egal la egal cu cei de nivelul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să cred că Andorra și Belarus ne sunt cel puțin de același nivel, să nu spun că suntem favoriți, că nu ne place acest statut. Hai să o luăm din aproape în aproape, trebuie să câștigăm aceste două jocuri. Vom vorbi și de Israel, Elveția.

Elveția este net superioară, clar. Văd doar rolul antrenorului acolo, tactica. Dacă antrenorul va citi adversarul și va ști să-i contracareze punctele forte și să vină cu un element surpriză, așa avem o șansă.
L-am văzut pe Mirel Rădoi euforic, am încercat să mergem peste ei și am luat patru de la Norvegia. L-am văzut pe Cosmin Contra, a încercat un presing avansat, am avut și meciuri bune, dar când am tras linie n-am avut o calificare.

Edi trebuie să reușească să le traseze jucătorilor o idee de joc simplă, clară. Nu trebuie să mai învățăm jucătorii să joace fotbal la echipa națională. Ei vin cu un bagaj de cunoștințe, trebuie să dai doar direcția și să fie cât mai clară această direcție”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și