Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu: „România, favorită? Când?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 21:37

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu: România, favorită? Când?”

Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu

Koldo Alvarez / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu. Tehnicianul de 52 de ani nu o consideră favorită pe România în meciul de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Andorra – România LIVE VIDEO | Koldo Alvarez, selecționerul Andorrei, nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu: „România, favorită? Când?”

Selecționerul Andorrei crede că echipa sa poate scoate un rezultat bun împotriva naționalei lui Edi Iordănescu, pe care nu o consideră favorită.

„România, favorită? Când? Eu voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca acest lucru să nu se întâmple! Fotbalul este frumos pentru că este imprevizibil”, a spus Koldo Alvarez, la conferința de presă premergătoare jocului.

De cealaltă parte, Marc Pujol (40 ani), cel mai experimentat fotbalist al naționalei Andorrei, se așteaptă la un meci foarte greu împotriva României.

Reclamă

„Respectăm România, știm că are mult potențial. Va fi un meci dificil, mingea va circula repede, va trebui să fim extrem de atenți. România nu are un singur fotbalist important, exponențial, are o echipă”, a declarat mijlocașul.

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu: „El trebuie să traseze o idee de joc simplă, clară!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Ciprian Marica i-a dat un sfat lui Edi Iordănescu. Fostul atacant al naționalei României crede că actualul selecționer trebuie să stabilască o idee clară de joc, astfel încât toți jucătorii României să poate performa la nivelul optim.

„Vreau să uit ceea ce a fost, mă concentrez pe ceea ce va fi, pe experiența pe care a acumulat-o Edi Iordănescu. Sper că a înțeles situația și că putem forma un nucleu care să se lupte de la egal la egal cu cei de nivelul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să cred că Andorra și Belarus ne sunt cel puțin de același nivel, să nu spun că suntem favoriți, că nu ne place acest statut. Hai să o luăm din aproape în aproape, trebuie să câștigăm aceste două jocuri. Vom vorbi și de Israel, Elveția.

Elveția este net superioară, clar. Văd doar rolul antrenorului acolo, tactica. Dacă antrenorul va citi adversarul și va ști să-i contracareze punctele forte și să vină cu un element surpriză, așa avem o șansă.
L-am văzut pe Mirel Rădoi euforic, am încercat să mergem peste ei și am luat patru de la Norvegia. L-am văzut pe Cosmin Contra, a încercat un presing avansat, am avut și meciuri bune, dar când am tras linie n-am avut o calificare.

Edi trebuie să reușească să le traseze jucătorilor o idee de joc simplă, clară. Nu trebuie să mai învățăm jucătorii să joace fotbal la echipa națională. Ei vin cu un bagaj de cunoștințe, trebuie să dai doar direcția și să fie cât mai clară această direcție”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Andorra – România LIVE VIDEO Koldo Alvarez nu se teme de naționala lui Edi Iordănescu
  • „România, favorită? Când?”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și