Închide meniul
Video

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa României: „Ne avantajează, dar trebuie să ne gândim la Andorra!”

Sebastian Cristian Publicat: 25 martie 2023, 21:44

Reclamă

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa noastră

Marius Marin / Profimedia

Marius Marin a oferit prima reacție după rezultatele din grupa României. Belarus a fost zdrobită de Elveția, scor 0-5, în timp ce Israel și Kosovo au remizat, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul României a concluzionat că aceste rezultatele sunt foarte avantajoase pentru noi, dar preferă să rămână focusat pe meciul cu Andorra, primul pentru noi în această campanie de calificare.

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa României: „Ne avantajează, dar nu trebuie să ne gândim la Andorra!”

„Este un nou început de drum pentru noi, pentru această generație, suntem foarte încrezători și sperăm ca în seara asta să aducem cele 3 puncte pe care ni le dorim cu toții.

Având în vedere că Israel a făcut egal cu Kosovo, este un rezultat care ne avantajează, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Avem un meci foarte important cu Andorra și trebuie să luăm cele 3 puncte.

Grupe ușoare nu mai există de foarte mulți ani, pentru că fiecare echipă națională dă totul pentru țara sa. S-a schimbat puțin fotbalul în ultimii ani. Important e să luăm meci cu meci.

Reclamă

Este un meci accesibil totuși, având în vedere lotul și lista jucătorilor, dar nu trebuie să ne uităm la asta. Trebuie să intrăm de la început decisivi.

O sa ne ajute foarte mult suporterii azi, e important să ai fanii alături de tine. Când te apuci de fotbal, cel mai mare vis este să îmbraci tricoul echipei naționale. Să particip la un turneu final ar fi cea mai mare realizare de până acum”, a declarat Marius Marin pentru Antena Sport.

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și