Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Elias Charalambous: „E peste așteptări! Vine cu ceva nou”

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 13:15

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de Elias Charalambous: E peste așteptări! Vine cu ceva nou”

Marius Lăcătuș și Ilie Dumitrescu, păreri împărțite despre rolul lui Elias Charalambous de la FCSB

Foto: Facebook FCSB

Mihai Stoica este impresionat de Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României are mare încredere în abilitățile tehnice ale cipriotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă actualmente locul 3 în Liga 1, cu 30 de puncte, la 3 puncte în spatele CFR-ului și la 5 în spatele liderului Farul.

Mihai Stoica, impresionat de Elias Charalambous: „E peste așteptări! Vine cu ceva nou”

„Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Mâine, la conferința de presă, vă veți face o primă impresie. Este peste așteptări. Vine cu ceva nou, are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal și nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu.

M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează. Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe.

Elias se uită, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași – Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”, a precizat Mihai Stoica, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suntem conştienţi!”

Se știe motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul campioanei României i-a lăudat pe olteni înaintea disputei din Bănie. Este în faţa meciului 700 ca antrenor în aproape 20 de ani de carieră.

”Craiova a avut ceva jucători la loturile naţionale, nu aşa de mulţi ca noi, şi cred că a avut mai mult timp să pregătească meciul de duminică. Ei acasă au pierdut doar două meciuri în acest sezon, unul cu FCU Craiova şi unul cu Rapid.

Aşa că suntem conştienţi de dificultatea şi de importanţa meciului. Ivan este golgheterul echipei în ultimii ani, nu numai anul acesta. De fapt, cel mai bun jucător al Craiovei în ultimii ani a fost Ivan.

Reclamă

Este şi într-o formă foarte bună. Aşadar e clar că e cel mai important jucător al lor, însă la Craiova mai sunt vreo şapte-opt jucători de mare nivel. Trebuie să fim atenţi la ei, la Baiaram, la Markovic, la Koljic, la Işfan, la Cîmpanu… şi mulţi alţii, au foarte mulţi jucători buni de atac.

În plus, cei doi închizători, Mateiu şi Screciu, sunt într-o formă excelentă şi aduc echilibru. De aia în ultimul timp Craiova a avut rezultate pozitive”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și