Închide meniul

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute! Francezul a dat recital în Real Madrid – Real Valladolid. Gest amuzant făcut în drumul spre vestiare

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2023, 18:18

Reclamă
Karim Benzema, hat-trick în 7 minute! Francezul a dat recital în Real Madrid – Real Valladolid. Gest amuzant făcut în drumul spre vestiare

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute

Karim Benzema s-a bucurat la maximum după ce a marcat de trei ori în Real Madrid - Real Valladolid / Profimediaimages

Karim Benzema a reuşit un hat-trick în 7 minute. Atacantul francez a făcut spectacol în meciul Real Madrid – Real Valladolid, din etapa a 27-a din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 35 de ani a ridicat în picioare publicul de pe Santiago Bernabeu. La primul meci al „galacticilor” după eşecul din El Clasico, scor 1-2 cu marea rivală Barcelona, Benzema s-a descătuşat.

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute în Real Madrid – Real Valladolid

Starul lui Carlo Ancelotti şi-a început recitalul în minutul 29, când a transformat în gol centrarea lui Vinicius Junior. Trei minute mai târziu a reuşit „dubla”. A primit o pasă tot de la brazilian, a driblat doi adversari şi a şutat în forţă. Nu i-a dat nicio şansă lui Asenjo.

În minutul 36, Karim Benzema a izbutit şi hat-trick-ul, cu o execuţie spectaculoasă. Rodrygo i-a centrat în mijlocul careului, iar atacantul francez a reluat din semi-foarfecă. S-a bucurat alături de coechipieri, în aplauzele fanilor Realului.

Reclamă

A fost pentru prima oară în întreaga carieră când Benzema a marcat trei goluri în prima repriză a unui meci al lui Real Madrid.

A urmat un moment fabulos cu Karim şi arbitrul partidei, la finalul primei reprize. Benzema i-a cerut „centralului” mingea, pentru a o păstra suvenir. Juan Pulido s-a amuzat şi i-a transmis că îi va oferi balonul abia după cele 90 de minute. Dialogul dintre ei a fost surprins de camerele TV.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, răspuns dur după declaraţiile lui Didier Deschamps

Karim Benzema a avut un răspuns dur pentru Didier Deschamps, după declaraţiile oferite în presă de acesta. Selecţionerul Franţei a vorbit despe episodul petrecut între el şi atacantul de la Real Madrid, la Campionatul Mondial. Imediat după asta, starul „galacticilor” l-a făcut praf pe Deschamps, pe conturile oficiale de socializare.

Karim Benzema s-a retras din naţionala Franţei, imediat după Campionatul Mondial. Acesta se pare că a fost extrem de nemulţumit de atitudinea lui Didier Deschamps, care se pare că l-ar fi trimis acasă, deşi ar fi putut să evolueze pe final de turneu.

Selecţionerul Franţei a dezvăluit că atacantul lui Rea Madrid a luat singur decizia de a pleca din cantonamentul „les bleus”. Deschamps mai susţine că a purtat discuţii cu starul „galacticilor”, deoarece acesta nu era într-o condiţie bună, din punct de vedere fizic.

Imediat după cele declarate de Didier Deschamps a urmat şi răspunsul lui Karim Benzema. Atacantul de la Real Madrid a avut două postări pe contul personal de Instagram, în care notează „Cât tupeu!” şi „Dragă Didier, noapte bună!”, ambele mesaje fiind însoţite de câte un emoticon clovn.

De asemenea, Benzema a mai postat şi un videoclip cu un influencer francez, care strigă „Mincinosule”, atacantul dând astfel de înţeles că selecţionerul Franţei nu spune adevărata poveste.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și