Închide meniul

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute! Francezul a dat recital în Real Madrid – Real Valladolid. Gest amuzant făcut în drumul spre vestiare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2023, 18:18

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute! Francezul a dat recital în Real Madrid – Real Valladolid. Gest amuzant făcut în drumul spre vestiare

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute

Karim Benzema s-a bucurat la maximum după ce a marcat de trei ori în Real Madrid - Real Valladolid / Profimediaimages

Karim Benzema a reuşit un hat-trick în 7 minute. Atacantul francez a făcut spectacol în meciul Real Madrid – Real Valladolid, din etapa a 27-a din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 35 de ani a ridicat în picioare publicul de pe Santiago Bernabeu. La primul meci al „galacticilor” după eşecul din El Clasico, scor 1-2 cu marea rivală Barcelona, Benzema s-a descătuşat.

Karim Benzema, hat-trick în 7 minute în Real Madrid – Real Valladolid

Starul lui Carlo Ancelotti şi-a început recitalul în minutul 29, când a transformat în gol centrarea lui Vinicius Junior. Trei minute mai târziu a reuşit „dubla”. A primit o pasă tot de la brazilian, a driblat doi adversari şi a şutat în forţă. Nu i-a dat nicio şansă lui Asenjo.

În minutul 36, Karim Benzema a izbutit şi hat-trick-ul, cu o execuţie spectaculoasă. Rodrygo i-a centrat în mijlocul careului, iar atacantul francez a reluat din semi-foarfecă. S-a bucurat alături de coechipieri, în aplauzele fanilor Realului.

Reclamă

A fost pentru prima oară în întreaga carieră când Benzema a marcat trei goluri în prima repriză a unui meci al lui Real Madrid.

A urmat un moment fabulos cu Karim şi arbitrul partidei, la finalul primei reprize. Benzema i-a cerut „centralului” mingea, pentru a o păstra suvenir. Juan Pulido s-a amuzat şi i-a transmis că îi va oferi balonul abia după cele 90 de minute. Dialogul dintre ei a fost surprins de camerele TV.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, răspuns dur după declaraţiile lui Didier Deschamps

Karim Benzema a avut un răspuns dur pentru Didier Deschamps, după declaraţiile oferite în presă de acesta. Selecţionerul Franţei a vorbit despe episodul petrecut între el şi atacantul de la Real Madrid, la Campionatul Mondial. Imediat după asta, starul „galacticilor” l-a făcut praf pe Deschamps, pe conturile oficiale de socializare.

Karim Benzema s-a retras din naţionala Franţei, imediat după Campionatul Mondial. Acesta se pare că a fost extrem de nemulţumit de atitudinea lui Didier Deschamps, care se pare că l-ar fi trimis acasă, deşi ar fi putut să evolueze pe final de turneu.

Selecţionerul Franţei a dezvăluit că atacantul lui Rea Madrid a luat singur decizia de a pleca din cantonamentul „les bleus”. Deschamps mai susţine că a purtat discuţii cu starul „galacticilor”, deoarece acesta nu era într-o condiţie bună, din punct de vedere fizic.

Imediat după cele declarate de Didier Deschamps a urmat şi răspunsul lui Karim Benzema. Atacantul de la Real Madrid a avut două postări pe contul personal de Instagram, în care notează „Cât tupeu!” şi „Dragă Didier, noapte bună!”, ambele mesaje fiind însoţite de câte un emoticon clovn.

De asemenea, Benzema a mai postat şi un videoclip cu un influencer francez, care strigă „Mincinosule”, atacantul dând astfel de înţeles că selecţionerul Franţei nu spune adevărata poveste.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și