Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame: „Wow!”. Şedinţă foto spectaculoasă făcută de Sarah Dumitrescu

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 19:31

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame: „Wow!”. Şedinţă foto spectaculoasă făcută de Sarah Dumitrescu

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, şi-a făcut sora să exclame. Tânăra în vârstă de 23 de ani a postat mai multe imagini care au fost extrem de apreciate de cei aproape 150.000 de urmăritori pe care îi are pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a făcut o şedinţă foto spectaculoasă şi a postat trei fotografii pe Instagram. Sora ei, Rebecca Dumitrescu, a reacţionat. „Wow!„, i-a comentat aceasta. Şi Anamaria Prodan a ţinut să o felicite şi a folosit trei emoji prin care se arată cucerită de ceea ce a văzut.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame

Wow, Sarah„, „Elegantă„, „Superbă„, „Îmi place îmbrăcămintea și machiajul ochilor, îți stă foarte bine„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Sarah.

https://www.instagram.com/p/CqLrRmANJ_F/

În acest an, fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan a postat mai multe fotografii în care a fost lăudată pentru înfăţişarea ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

Sarah Dumitrescu s-a despărţit de iubit. După ce a văzut ce s-a întâmplat în scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, baschetbalista a luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o altă relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi când a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

Aceasta a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. A recunosuct faptul că a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 3-1 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și